0

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*
سه شنبه 21 بهمن 1393  10:50 AM

هفته ی بیست وهفتم بارداری سلامتی در پخت و پز شما، در دوران بارداری:

تا حالا که در هفته 27 بارداری تان هستید حتما از خیر بسیاری از خوراکی ها با ارزش غذائی کم گذشته اید. در آشپزخانه هم اوضاع همینطور است شما حالا که باردار هستید باید با دقت و وسواس بیشتری در تهیه سالم غذاها تلاش کنید. و اینکار زیاد هم سخت نیست شما میتوانید به برخی توصیه های مشخص و رعایت قدم به قدم آنها در انجام این کار به راحتی موفق شوید.

آشپزخانه امن


قبل از پخت و پز دستان تان را بشورید؛ شستن دست ها مهم تر از همه است سپس حوله های آشپزخانه، اسفنج ها، و دست گیرها و... تقریبا همه چیز که تا حدودی درگیر تهیه غذا به شمار میرود را حتما بشورید. مواد غذائی هم همین طور، هر چه را که قصد دارید بخورید را ابتدا کاملا بشورید. در مورد مواد خامی چون ماهی، گوشت قرمز و مرغ بسیار مراقب باشید، حتما قبل و بعد از تمیز کردن این مواد دستان تان را با آب گرم و صابون کاملا بشورید. همچنین وسایل به کار رفته در فرآیند را هم بشورید از سینی و چاقو تا حوله های استفاده شده همگی را دوباره تمیز کنید. لبه کنسرو ها را قبل از باز کردن بشورید تا باکتری های موجود روی ظرف به مواد داخل آن نرسد و هرگز محتویات کنسرو از قبل باز شده را نخورید. میوه ها و سبزیجات را حتما به طور کامل و مطمئن بشورید حتی آنهایی را که میخواهید پوست کنده و بخورید. باکتری های موجود روی گوشت فقط با پخته شدن از بین میروند پس با آبگیری آنها را روی میز آشپزخانه رها نکنید تا به همه جا سرایت کنند.
در نگه داری مواد غذائی دقت کنید؛ غذاهایی که فاسد شدنی هستند و خام هستند را سریعا در یخچال قرار دهید، و غذاهایی که پخته اید و قصد خوردنشان را ندارید سریعا فریز کنید. همچنین غذاهای پخته شده را هم در دمای پخت نگه دارید تا هنگام مصرف، بعد از پخت هرگز آنها را از روی حرارت بر ندارید تا نیم ساعت بعد بخورید. مانده غذاها را به مقدار کافی گرم کنید تا باکتری های احتمالی شان بمیرند. در  پیک نیک هم غذاهای آماده را بیشتر از نیم ساعت در هوای آزاد به حال خود نگذارید.
بطور کامل بپزید؛ در رابطه با گوشت مرغ و ماهی و گوشت قرمز حتما هر کدام را به طور کامل بپزید، تا کاملا مغز پخت شوند.انها را ابدار و یا به حالت های دیگر در نیاورید چون ممکن است باکتری هایشان در پخت از بین نروند. قسمت قطورتر گوشت را ببرید تا از پختگی کامل آن اطمینان داشته باشید. ماهی را هم پس از تمیز کردن به خوبی بخار پز و یا سرخ کنید. حتما به دماهای لازم برای پختن مواد غذائی مختلف در زیر توجه کنید:
•    مرغ : 82 سانتیگراد (180 فارنهایت)
•    گوشت گوساله، ماهیچه، چرخ کرده و... : 
76 سانتیگراد (170 فارنهایت)
•    سینه مرغ : 76 سانتیگراد (170 فارنهایت)
•    ران مرغ : 73 سانتیگراد (165 فارنهایت)
•    پاچه گاو : 71 سانتیگراد (160 فارنهایت)
•    ماهی: 62 سانتیگراد (145 فارنهایت)
•    همبرگر قبلا پخته شده و آماده : 60 سانتیگراد (140 فارنهایت)
در خرید و مصرف تخم مرغ مواظب باشید: تا میتوانید آنها را بسته بندی شده تهیه کنید و در یخچال نگه داری شده را بخرید. انهایی را که ترک دارند و یا رنگشان تغییر کرده را دور بیاندازید. و بعد از تهیه همیشه در یخچال نگه داریدشان. تخم مرغ ها را کاملا مغز پخت کنید تا سفیده و زرده شان کاملا سفت شود. و هرگز برای تهیه سس یا سایر چاشنی ها از تخم مرغ خام استفاده نکنید. مگر اینکه پاستوریزه باشند.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها