0

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*
سه شنبه 21 بهمن 1393  10:46 AM

هفته ی بیست وپنجم بارداری عدم توانایی در کسب وزن اضافی لازم در حاملگی:

برای بسیاری از خانمها کسب اضافه وزن خیلی راحت به دست می آید چه در دوران حاملگی و چه در سایر دوران زندگی شان. اما بعضی ها خوش شانس تر هستند و بدنشان به راحتی وزن کسب نمی کند که در دوران بارداری میتواند مشکل ساز باشد و این گروه همیشه در کسب آن وزن حیاتی دچار مشکل هستند. بعضی اوقات هم تاثیرات بارداری باعث میشوند تا اضافه وزن کسب نکنید. علایمی چون حالت تهوع، یبوست، نفخ و سایر موارد میتوانند اشتهاء و روند بالا رونده کسب وزن را مختل کنند همچنین به متابولیسم فرد هم بستگی دارد.

 


پس در افزایش وزن خود مشکل دارید و نمی توانید آن 11 تا 15 کیلوگرم وزن مورد نیاز را کسب کنید؟ یا سرعت افزایش وزنتان مطلوب نیست؟ (هر هفته حدود 750 گرم باید اضافه کنید) کمبود وزن قبل از زایمان می تواند مشکلات بسیاری ایجاد از جمله زایمان جنین نارس و یا نوزاد با وزن کم و خطرناک.
پس سرعت مطلوب افزایش وزن چیست؟ همگی اینها به عوامل مختلفی بستگی دارد. حتما پزشک شما قبل از بارداری و در ابتدا منحنی وزن برایتان تنظیم کرده است. و پس از آن هر جلسه و به طور مرتب شما را وزن میکند و از روند رشد وزنتان شما را با خبر می کند. اگر وزن شما در ابتدا استاندارد بوده باید در طول 9 ماه، 11 تا 15 کیلوگرم وزن اضافه کنید. پس باید تا هفته 25 تقریبا نصف بیشتر این مقدار را کسب کرده باشید. اگر از این میزان فاصله دارید حالا چه کمتر و یا چه بیشتر باید با مشورت گرفت از پزشک خود و رعایت پیشنهادات زیر اقدام به رسیدن به وزن طبیعی بکنید.


چکار می توانید بکنید؟

  • کالری بیشتری بخورید؛ درست مخالف کاری که در کم کردم وزن انجام میدادید. اگر با مقدار کالری که در حال حاضر مصرف میکنید نتوانسه اید به وزن ایده آل برسید پس بهتر است میزان کالری دریافتی تان را افزایش دهید. اگر خوردن بیش از حد شما را بیشتر نگران میکند به جای افزایش حجم غذا میزان کالری های موجود را افزایش دهید. برای اینکار بهتر است از مواد غذائی چون آجیل ها، پنیر پرچرب و آوکادوها استفاده کنید. همچنین نان‌های غنی شده و تهیه شده از غلات، ماکارونی و سایر محصولات مشابه میتواند کمکتان کنند. فعلا از خیر سالادهای بزرگ بگذرید و بیشتر تمرکزتان را بر روی غذاهای مغذی تر از لحاظ کالری بگذارید. اگر وسوسه شدید که برای افزایش وزن به سراغ خوراکی های مضر و کم ارزش غذائی بروید، جلوی خود را بگیرید. خوراکی های شکردار میتوانند وزن شما را افزایش دهند اما اصلا مغذی نیستند و هیچ فایده‌ای برای شما و فرزند آینده تان ندارد.

  • در اکثر مواقع روز در حال خوردن باشید؛ در میان وعده ها و سایر اوقات فراغت غذاهای مفید و مقوی مصرف کنید. می توانید برای این وعده ها از آجیل، کره بادام زمینی و بادام، نان با غلات و سالاد ماکارونی استفاده کنید. اگر حال و حوصله جویدن ندارید پوره های مختلف و یا حلیم های شیرین شده با عسل برای خودتان فراهم کنید و مرتب میل کنید.

  • آرام باشید؛ فعالیت های بدنی و تمرینات زیادی انجام می دهید؟ بهتر است مقدارشان را کم کم کاهش دهید. دو های استقامتتان را به راه رفتن و پیاده روی نزدیک تر کنید. ایا مشغله و کارهای روزمره تان شما را درگیر میکند پس باید از میزان آنها هم بکاهید.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها