0

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*
سه شنبه 21 بهمن 1393  10:31 AM

هفته ی بیست ویکم بارداری قرصهای مکمل آهن:

جذب آهن در دوران بارداری فوق‌العاده مهم است. همچنین انجام این که بدون دردسر و اتلاف انرژی اینکار را انجام دهید مهم است. تا به حال به داستان ملوان زبل فکر کرده‌اید؟ اون چگونه توانست دل مخاطبینش را بدست آورد؟ و توانایی لازم برای کارهای خارق العاده را پیدا کند؟ بله جوب سوال اشتهایش برای آهن بود البته از نوع گیاهی‌اش.

مکمل های آهن برای دوران بارداری


شاید شما قدر آهن را بدانید ولی همیشه اسفناج نخورید و بجایش از قرصهای مکمل استفاده کنید. بسیاری از خانمها اینکار را انجام میدهند و عقیده دارند مصرف این قرها آنها را با انرژی تر میکند. کمبود آهن مثل این است که با باک خالی رانندگی کنید مخصوصا در دوران بارداری! با شروع بارداری و فرآیند خون سازی خود و جنین تان به مقدار بالایی آهن نیاز پیدا خواهید کرد. به طوریکه قبلا اینگونه نبوده است. چرا اینکار درهفته 21 بارداری اهمیت بیشتری دارد؟ چون تا حالا تمامی ذخایر آهن بدن شما تقریبا تمام شده است و این همان زمانی است که فرزندتان بیشترین نیاز به جذب آهن را دارد. این امر احتمال دچار شدن به فقر آهن و کم خونی را افزایش میدهد. حتی اوضاع برای خانمهایی که قبلا هم باردار شده‌اند و یا جنین‌های دوقلو دارند از این هم حساس تر است و باید دقت بیشتری در تامین آهن بدنشان داشته باشند. کمبود آهن و در پی آن کم خونی میتواند تاثیرات بدی برای خانمهای باردار داشته باشد، میتواند شما را ضعیف و خسته نشان دهد. و همیشه احساس ضعف و خستگی داشته باشید و یا در مواقعی از هوش بروید. پس اگر نمیخواهید چنین بلاهایی سرتان بیاید، به توصیه‌های زیر عمل کنید.

 

4 قدم برای دوری از کم خونی:

  • در دوران بارداری از مکملهای آهن استفاده کنید؛ هرچند میتوانید آهن مورد نیازتان را از غذاهای مختلف تهیه کنید اما بهتر است با مصرف این قرص ها در جذب مواد حیاتی اطمینان حاصل کنید. روزانه بایستی 30 تا 50 میلیگرم آهن به بدنتان برسانید مخصوصا در نیمه‌ پایانی بارداری تان (هفته 29 بارداری به بعد). اگر میزان آهن تان بسیار کم باشد پزشک ممکن است قرصهایی با درصد بالاتری از آهن برایتان تجویز کند. همچنین توجه داشته باشید این مکملهای آهن باید همراه با سایر غذاهای مقوی و ویتامینهای لازم مصرف شوند و به تنهایی فایده چندانی ندارند. اگر از قرصهای مکمل دیگر هم استفده میکنید با پزشکتان درباره زمان بندی مصرف هر کدام مشورت کنید.
  • اسفناجتان را بخورید؛ اگر از طعم اسفناج بدتان میآید (که نباید اینطور باشد!) میتوانید آن را آبپز کرده و میل کنید و یا از آن در سالادهای مختلف با ترکیباتی شیرین و خوشمزه چون توت فرنگی استفاده کنید. غیر از اسفناج مواد غذائی دیگری هم هستند که سرشار از آهن هستند؛ گوشت گوساله، اردک، لوبیای پخته شده محصولات سویا و میوه های خشک شده همگی از این دسته‌اند. همچنین اکثر ماهی ها مثل ساردین، صدفهای دریایی و ماهیچه هم میتوانند به شما کمک کنند. اما به توصیه های قبلی مان در رابطه با مصرف ماهی ها حتما دقت کنید. هرگز مقدار ماهی زیادی مصرف نکنید و همیشه آنها را خوب بپزید.
  • کافئین مصرف نکنید؛ شاید کافئین باعث سرحالتر شدنتان بشود اما مانع جذب آهن میشود. بعد از خوردن مواد خوراکی آهن دار هم از نوشیدنی ها مخصوصا حاوی کافئین استفاده نکنید چرا که درصد جذب آهن را به طور قابل ملاحضه‌ای کاهش میدهد.
  • بگذارید ویتامین C به کمکتان بیاید: ویتامین C میتواند میزان جذب آن را افزایش دهد، پس قرصهای آنهتان را با یک لیوان آب پرتغال طبیعی میل کنید تا از معجزه این ویتامین بهره مند شوید. فلفل قرمز و توت فرنگی در کنار سالادتان هم میتواند کمکی به این کار باشد.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها