0

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*
یک شنبه 19 بهمن 1393  6:07 PM

هفته ی سیزدهم بارداری غذاهایی که باید در دوران بارداری از آنها پرهیز کرد.

در زمان بارداری دنیای وسیعی از خوراکی‌های خوشمزه و مفید برایتان موجود است و هیچ یک از آنها را نباید از دست بدهید،حتی میگو! اما مطمئن باشید میگوها به خوبی و به طور مناسب پخته شده‌اند. حتی ممکن است بعضی از نوشیدنی ها را تا بعد از زایمان در قفسه‌اش قفل کنید. در زیر لیستی از غذاها و نوشیدنی‌هایی که باید مواظب مصرفشان باشید را قرار داده‌ایم:

  • الکل و نوشیدنی‌های الکلی: نوشیدن این قبیل مواد زائد، حتی در مقادیر کم هم میتواند تاثیر بسیار بد در سلامت جنین و باعث بروز مشکلاتی عدیده در زمان زایمان باشد. پس بهتر است دور این یکی را خط بکشید.
  • ماهی و آبزیان خام: از این به بعد از خوراکی‌های مثل سوشی و ماهی دودی را خط بکشید چرا که ماهی و سایر آبزیان دریایی بدون پخت کامل و مناسب ممکن است حاوی باکتری‌های دردسر ساز باشند و هم سلامت خود و فرزندتان را تهدید کنند.

ماهی و آبزیان خام - سوشی

  • برخی ماهی‌های دیگر: بعضی از ماهی ها حتی بعد از پخت کامل هم ممکن است خطرساز باشند اینگونه ماهی ها حاوی مواد سمی خاصی هستند که برای خانم های باردار مشکل سازند. ماهی های تن، کوسه، شمشیرماهی وهم خانواده‌های این ماهی ها همگی از این دسته‌اند. اما میتوانید از ماهی‌های پرورش یافته در آب تازه و تن ماهی های سبک و بدون ادویه اضافی به ندرت استفاده کنید.
  • گوشت و مرغ کم پخته شده: اگر عادت به خوردن گوشت آبدار و صورتی رنگ دارید بهتر است تا بعد از زایمان این مورد را فراموش کنید. چرا که گوشت های کم پخت؛ چه مرغ و چه گوشت قرمز هر دو در مواقع کم پخته شدن میتوانند حاوی باکتری‌ها و سایر انگل ها باشند که میتوانند برای جنین تان بسیار مضر باشند.
  • پنیر نرم:(پنیر هائی که حالت خامه ای , رسیده و پرچرب دارند پنیر نرم به حساب می آیند. منبع:+) شاید مصرف پنیر راحت ترین راه برای کسب کلسیم باشد. اما مواظب باشید تا باکتری‌های موجود در پنیرهای کم کیفیت محلی و پاستوریزه نشده به جنین ضعیف‌تان نرسد. پس در هنگام خرید پنیر محلی از کیفیت و سلامت آن اطمینان حاصل کنید و تا حد ممکن آن را بپزید. به طور کلی از مصرف تمامی محصولات لبنی پاستوریزه نشده دوری کنید.
  • تخم مرغ خام: از خوردن تخم مرغ آبپز و خام اجتناب کنید چون میتواند حامل باکتری باشد. (هم زدن تخم مرغ هم نمیتواند کمکی به این مساله بکند، پس تلاش نکنید. با این قانون خامه کیک هم حذف میشود.) همچین مواظب بستنی های خانگی، سس های مایونز خانگی و سایر خوراکی هایی که ممکن است تخم مرغ خام داشته باشند، باشید. البته میتوانید از تخم مرغهای پاستوریزه برای این گونه مصارف استفاده کنید.

اگر همه این"نه" ها و پرهیزهای متفاوت شما را خسته کرده به فرزند آینده‌تان فکر کنید. میتوانید قزل آلای خوب پخته شده و یا سایر محصولات مطمئن و پاستوریزه را مصرف کنید پس خیلی هم ناراحت نشوید.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها