0

تغذیه هفته به هفته دردوران بارداری*سه ماهه اول بارداری*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تغذیه هفته به هفته دردوران بارداری*سه ماهه اول بارداری*
یک شنبه 19 بهمن 1393  5:43 PM

هفته ی یازدهم بارداری  بهترین مواد غذایی در دوران بارداری: 

 حتی اگر از تمامی انواع ویتامین ها و املاح معدنی در تغذیه روزانه تان مصرف مکنید، باز هم نگران از قلم افتادن چند مورد اساسی باشید. مخصوصا به خاطر از دست دادن اشتهاء تان در اثر احساس تهوع دوران بارداری. در لیست زیر 12 گروه و نوع از مواد غذائی فوق‌العاده مقوی و موثر در داشتن تغذیه ای عالی و مطلوب در دوران بارداری را به شما معرفی میکنیم. پس از این به بعد مطمئن شوید که هر کدام از این محصولات در ابتدای لیستتان باشند.

آوکادو (Avocado) : سرشار از اسید فولیک (که برای رشد مناسب مغز و سیستم عصبی جنین‌تان حساتی است)، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین B6(که هم باعث رشد مناسب بافت ها و مغز فرزند آینده تان میشود و هم جلوی حالت تهوع را میگیرد.) آوکادو منبع مناسبی برای تامین ویتامین های حیاتی و همچنین بدست آوردن انرژی مورد نیاز و چربی های لازم بدون نگرانی از افزایش وزن هستند. آوکادو به تازگی در ایران رواج خوبی پیدا کرده و میتوانید در برخی مراکز به آن دسترسی داشته باشید.

آوکادو Avocado

کلم بروکلی: محبوبترین سبزی در اکثر کشور های غربی که سرشار از ویتامین A و C و کلسیم است. (مفید برای رشد استخوانهای جنین تان) و دارای مقدار زیادی اسید فولیک. میتوانید از این سبزی مقوی در تمامی غذاهایتان استفاده کنید و بهتر است بیشتر بصورت بخارپز شده مصرفش کنید.

کلم بروکلی

هویج: یکی از منابع اصلی تامین ویتامین A و رشد مطلوب استخوان، دندان و چشم های فرزندتان این ماده غذائی است. همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین B6، C و فیبر دارد که همگی برای شما لازم و حیاتی اند. میتوان هویج را بصورت خام مصرف کرد و یا در اکثر خوراکی ها از آن بهره برد.

هویج

تخم مرغ های غنی شده و گیاهی: به لطف پیشرفت علم این نوع تخم مرغ ها مانند نمونه های قبلی و طبیعی‌شان سرشار از پروتئین و چربی های مفید هستند و برای رشد مناسب چشم‌ها و مغز جنین تان موثرند. (البته از آنجایی که شاید این مورد در ایران خیلی یافت نشود، از تخم مرغ های معمولی هم میتوانید استفاده کنید!)

باقلا: که از لحاظ غذائی بسیار نزدیک به لوبیا هستند. سرشار از ویتامین های A، B ، پروتئین، کلسیم و اسید فولیک است که میتوان آن را در بیشتر غذاها از جمله ماکارونی و اکثر غذاهای برنجی مصرف کرد. همچنین میتوان با کمی نمک و به صورت خام آنها را جایگزین چیپسهای چرب و مضر نمود.

عدس: اسد فولیک، پروتئین، ویتامین B6 و آهن مواد حیاتی هستند که همگی به صورت فراوان در عدس پیدا میشوند. طبخ و مصرف عدس هم بسیار آسان تر از سایر حبوبات است.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها