0

تغذیه هفته به هفته دردوران بارداری*سه ماهه اول بارداری*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

تغذیه هفته به هفته دردوران بارداری*سه ماهه اول بارداری*
یک شنبه 19 بهمن 1393  2:01 PM

هفته ی اول ودوم بارداری آماده شدن برای بارداری:
بچه‌دار شدن فقط محدود به زمانبندی و تاریخ گذاشتن نمی‌شود. شما حتی قبل از اینکه اقدام به بارداری کنید بایستی رژیم غذائی مناسب بارداری را شروع کنید. پس بهتر است کمتر از غذاهای با ارزش غذائی پایین نظیر غذاهای آماده و تنقلاتی نظیر بستنی و غیره استفاده کنید. تا هم به نفع خودتان باشد و هم جنین آینده‌تان سلامت کامل داشته باشد.

در هفته های اول و دوم بارداری 5 گام برای رسیدن به رژیم غذایی سالم برای شروع بارداری را به شما پیشنهاد میکنیم:

اولین گام برای رسیدن به رژیم غذایی مختص بارداری استفاده مکرر از مواد غذاوی حاوی فولیک اسید هست. تحقیقات نشان میدهند که هرچه زودتر اقدام به ذخیره این ویتامین اساسی در بدنتان کنید، احتمال بروز اختلالات عصبی در جنین شما کاهش خواهد یافت. این ویتامین در اکثر سبزیهای با برگ سبز رنگ و حبوبات به وفور یافت می‌شوند. البته خیلی از محصولات و حبوبات صنعتی هم به صورت مصنوعی از این ویتامین غنی سازی میشوند. علاوه بر این منابع طبیعی و روزانه حتما از مکمل های ویتامینه هم استفاده کنید. اینکه روزانه سالاد و سبزی استفاده میکنید عالیست، اما رژیم بارداری رژیم طولانیتر و به مراتب حیاتی‌تر از رژیم های دیگر است پس مکملهای ویتامینه را فراموش نکنید و ضمن حفظ رژیم غذائی مفید اطمینان حاصل کنید که روزانه 400 تا 600 میکروگرم (mcg) فولیک اسید بدنتان را به خوبی تامین میکنید. این عامل باعث خواهد شد تا حالت تهوع شما در طول بارداری به شدت کاهش پیدا کند.

دومین گام برای رسیدن به رژیم ایده‌آل خلاص شدن از دست غذاهای آماده و اصطلاحا "فست فود" ها است.در بین تمامی این تنقلات و غذاهای آماده مطمئن باشید که دور شکر و آرد سفید را خط کشیده‌اید. این مواد میتوانند در خوردنی‌هایی نظیر شیرینی، قهوه، کیک و ... . همچنین مراقب چربی های اشباع شده هم باشید که اصلا برای فرزند آینده‌تان خوب نیستند. چربی اشباع شده در مواد غذائی چون سیب زمینی سرخ شده و سایر غذاهای سرخ کردنی به وفور موجود هستند و باید از مصرفشان پرهیز کنید.

تا میتوانید از مواد غذائی مفید و غنی استفاده کنید. اگر میپرسید چه محصولاتی باید گفت؛ انواع سبزیجات، میوه‌هایی نظیر هویج و کلم، فرآورده‌های دامی کم چرب مثل شیر، ماست و پنیر و همچنین حبوبات اصلی غذای شما در مسیر داشتن فرزندی سالم خواهند بود.

هرگز وعده های غذائی اصلی‌تان را فراموش نکنید. اگر مشغله دارید و بعضی از وعده های غذائی تان را حذف میکنید. بعد از این بیشتر به فکر رعایت ترتیب‌شان باشید چرا که هم اکنون (یا بزودی) شما برای دو نفر مواد غذائی تامین خواهید کرد. اگر شما از خیر وعده‌ی غذائی بگذرید، جنین‌تان هم گرسنه خواهد ماند. پس در رساندن منظم و متوالی مواد غذائی مغزی به بدنتان کوشا باشید.

قدم پایانی در رعایت رژیم غذای بارداری رسیدگی به اختلالات احتمالی در وضعیت خوراک‌تان است. اگر تاکنون به ماده غذایی خاصی حساسیت دارید و یا  از بیماری‌های منحصر بفردی چون دیابت و غیره رنج میبرید. حتما قبل از اقدام به بارداری شرایط خود را با پزشک مربوطه در میان بگذارید تا سر موقع مواد غذائی جایگزین را تعیین کرده و نگذراید بیماری و اختلالات گوارشی مانع ورود مواد مغذی به بدنتان و از همه مهمتر جنین‌تان شود.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
ghalbeiran2 mehdi0014 bayati0011
دسترسی سریع به انجمن ها