مربای گل محمدی(گل سرخ)
یک شنبه 19 بهمن 1393 1:12 PM
مواد لازم :
گل محمدی تازه ........................................نیم کیلو
شکر ..................................یک کیلو (حدود 4.5 پمانه)
جوهر لیمو................................یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
ابتدا گلبرگها را از گل جدا میکنیم (ما به اصطلاح میگیم خندان میکنیم )سپس آنها را در سبدی ریخته و میشوییم باید مواظب باشیم که فشار آب زیاد نباشد چون گلبرگها ضربه می بینند، سپس در یک قابلمه 3 پیمانه آب وشکر را ریخته و می گذاریم تا شکر بجوشد و شربت به قوام آید، بعد گلبرگها را درون شربت ریخته و در همان لحظه جوهر لیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 5 دقیقه بجوشد، در مرحله بعدی دم کنی را روی قابلمه گذاشته و حدود 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا گلبرگها خوب دم بکشد و شربت خوب به خورد گلبرگها برود.
نکات مهم :