0

ترشی پیاز3

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی پیاز3
یک شنبه 19 بهمن 1393  12:20 PM

پیاز  قرمز ریز ترشی......................................2 کیلو

ریحان تازه.....................................یک دسته کوچک

نعناع خشک و زره خشک .......................نصف پیمانه

نمک و سرکه سفید............................به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشهبعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود بعد در یک ظرف پیاز ها را ریخته و رویشان سرکه ریخته تا دو سه ساعت بماند.

سپس  درون ظرف ترشی  یک لایه از سبزی خشک و ریحان و بعد پیاز تا موادمان تمام شود و رویش سرکه ریخته و دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود.

 نکات مهم:

  1. سبزی و سرکه ترشی اختیاری می باشد
  2. سرکه سفید باعث می شود تا رنگ قرمز پیاز تجزیه شده و رنگ زیبایی به پیاز و تری بدهد
  3. دلیل اینکه گفتم دو روز در دمای محیط  نگهداری شود باعث ترد شدن پیاز ها می شود
  4. این ترشی در کنار یک غذای قدیمی آذربایجان به نام "اریشته"که همون رشته برشته خانگی که مثل پلو دم می کنند بسیار خوشمزه است .
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها