ترشی پیاز1
یک شنبه 19 بهمن 1393 12:14 PM
مواد لازم:
پیاز قرمز ریز ترشی.......................................... 2 کیلو
سبزی معطرشامل ریحان و نعناع تازه.............جمعا نیم کیلو
سرکه سفید............................................به میزان لازم
نمک......................................................به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه
بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان جدا شودو نمک به خورد پیاز ها برود
بعد ظرف ترشی را آماده کرده یک لایه از سبزیجات معطر و یک لایه از پیاز ها تا موادمان تمام شود بعد سرکه سفید را ریخته تا جایی که روی پیاز ها را بپوشاند
بعد دو سه روز اول در دمای معمولی اتاق و سپس در جای خنک نگه می داریم که بعد از ده روز آماده خوردن است.