مارمالاد گلابی و زنجبیل
شنبه 18 بهمن 1393 2:09 PM
مواد لازم :
چهار پیمانه شکر
دو کیلو گلابی پوست گرفته
دو ق غ زنجبیل رنده شده
طرز تهیه : گلابی ها را ابتدا پوست گرفته سپس خرد کنید و با شکر و زنجبیل و کمی آب که روی آنها را بپوشاند در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید . حرارت را کم کنید تا گلابی ها با آب کم با بخار بپزند و له شوند . وقتی گلابیها نر شدند و تا قبل از اینکه کاملا بپزند میتوانید با یک گوشتکوب برقی میتوانید گلابی ها را کاملا یکدست کنید و اجازه دهید تا مربا به غلظت برسد . آب لیمو را اضافه دهید و کمی که جوشید از ری حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در ظروف استریل بکشید و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته : پکتین برای غلظت دادن و در عین حال روان شدن مرباست . بدون آن هم مربا مشکلی نخواهد داشت .