پاسخ به:hossein201273 مهمان سوژه هفته
جمعه 24 بهمن 1393 12:51 AM
سوژه این هفته نیز به پایان رسید.
از همه شرکتت کنندگان این هفته هم سپاسگزاریم.
خوب بریم سر وقت سؤال از سوژه هفته:
قبل از اینکه جواب بدم به سوال باید عرض کنم از دست چهار نفر که در این سوژه شرکت نکردند ناراحتم :اولی آقای کیانی و دومی آقای نجاران و سومی فرشون و چهارمی سید حسین میر اکبری:واقعا از دستتون ناراحتم
1- حسین آقا، چه کسی در جواب سؤال اول، شما رو بهتر معرفی کرد؟ آقا سعید
2- علت انتخاب نام کاربری، امضا و آواتارت چیه؟علت انتخاب نام کاربری که متولد خرداد ماه 1373هستم و2012هم سال شروع فعالیت من رسما در وبلاگ نویسی می باشد البته من از سال 2011وارد وبلاگ نویسی شدم ولی فعالیت مثمر ثمرم در 2012بود
3- بهترین تاپیکی که تا به حال زدی از نظر خودت چی بوده؟روز جهانی وبلاگ وهمچنین پیشنهاد ساخت ویژه نامه دنیای بلاگر ها وهمچنین پیشنهاد ارسال تقدیرنامه برای وبلاگ نویسان راسخونی به روابط عمومی
4- بهترین و بدترین خصوصیاتت از نظر خودت چی هست؟بهترین خصوصیتم فکر کنم خلاقیتم در وبلاگ نویسی باشد ،کلا آدمی هستم که حس ششم قوی وهمچنین خلاقیت منحصر به فرد در کارهای مدیریتی دارم
5- دوست داری کدوم تالار رو به غیر از تالار وبلاگ نویسی، برای مدیریت انتخاب کنی؟ چرا؟نمی دونم ولی شاید تالار روابط عمومی راسخونچون از پاسخگویی سریع وکار راه به اندازی خوشم می آید
6- بهترین دوستت کیه؟اهالی اتاق چت والخصوص سید حسین میر اکبری
7- تا حالا شده از کسی دلخور بشی؟ کی؟ چرا؟ چطور؟؟!!!از دست فرشون وآجی سلما (فرشون که مفصله)وآجی سلما هم تو اتاق چت اوایل بدو ورودم تو اتاق چت
8- بهترین طرح شرمنده سازی رو کی اجرا کرد؟امیر علی(محبوب دلها)
9- علت حضورت در راسخون چیه(فقط شعار نباشه!!!!)فقط برای کمک به وبلاگ نویسان وکسب تجربه در کارهای وبلاگ نویسی
10- آیا دلت میخواد بچه های راسخون رو از نزدیک ببینی؟ کیا؟!!بله به خصوص محبوب دلها چون خیلی من را می خندونه ولی دوست دارم فرشون و خدایی هم ببینم که ترسم بریزد،البه داداش حمزه زاده و امیر حسین را که از قبل آشنایی دارم و سید حسین میر اکبری هم که تو مشهد دیدمش
11- یک جمله به بقیه کاربران و مدیران بفرمایید.
همیشه هدفتون کمک به دیگران باشد. در شاد کردن دل دیگران در راسخون دریغ نکنید و هم دیگه را مثل محبوب دلها بخندونید
تشکّر از حضورت
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...