0

hossein201273 مهمان سوژه هفته

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:hossein201273 مهمان سوژه هفته
یک شنبه 19 بهمن 1393  7:25 PM

1- توی یک خط معرفیش کن. حسین رضائی بچه اصفهون . پسری بسیار سر به زیر و آروم !

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ تو محیط مجازی خوبه ولی محیط غیر مجازشو نمیدونم
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام کاربریش اسمشه ولی اعداد آخر کاربریش فکر کنم شماره پلاک موتورش باشه
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضاش خیلی شلوغه آواتارش هم به لقبش میاد سلطان وبلاگ نویسها 
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟
خوبه هر روز یه سری به اتاق چت میزنه
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ فیلم های آموزشی
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ کمک !! کو بزار فکر کنم . البته من ازش تا حالا کمک نخواستم وگرنه حتما کمک میکنه
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه ؛ من و دلخوری !! والا
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ موهاش کمنده ابروهاش سمنده چشاش سبزه اوا این که مشخصات ربابه دختر همسایه مونه شوخ و شنگوله
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟
فکر کنم زود از کوره در میره
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. روزهای جشن اتاق چت باهاش خاطره دارم خودش میدونه جرا ......
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.
پیشنهاد میدم این دفعه اومدی مشهد حتما با منو فرزاد قرار ملاقات بزار تا با هم شام کاری بخوریم 

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ آره صد در صد

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ از افکارش خبر ندارم

15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ امور مالی و برای شیفت دوم آبدارچی اتاق چت

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ میذاشتم خودش انتخاب کنه

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ سلطان و شبان نه ببخشید سلطان وبلاگ نویسها

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خوبه

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ همشهری های راسخونیش

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ یه بار به من قول داد دستشو دیگه تو دماغش نکنه ولی نمیدونم به قولش عمل میکنه یا نه

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! با من ازدواج میکنی ؟؟؟ نه . ای بابا حالا که اصرار میکنی باشه آدرسو میدم برام گز اصفهون بفرستی

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ هر دوش

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ منو ناهار دعوت کنه

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ آره

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 shayesteh2000 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها