پاسخ به:ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما
جمعه 17 بهمن 1393 10:58 AM
Sherlock Holmes
اسب ها از سر و ته خطرناک اند و از وسط حیله گر!
The Green Mile
جان کافی(مایکل کلارک دانکن):بچه هارو به خاطر عشقشون کشت.به خاطر عشقی که به هم داشتن.حالا شما می دونین به من چی میگذره.
هر روز همینطوره رئیس.همه جای دنیا همینطوریه خونریزی و کشتار.
می خوام هرچه زود تر تموم بشه.خیلی خسته ام رئیس...
Seven Years in Tibet
هانیریش هرر(برد پیت): دشمن بزرگترین معلم آدمه. اینو تبتی ها میگن!
The Italian Job
استیو (ادوارد نورتن): هنوز به من اعتماد نداری؟
استلا (چارلیز ترون): من به تمام آدمها اعتماد دارم. اونی که بهش اعتماد ندارم دیو درون آدمهاست!
Giant
لزلي بنديك (الیزابت تیلور): پول همه چيز نيست
جت رينك (جیمز دین): وقتي كه بدستش مي اري.... اره
Arizona Dream
اکسل بلکمار (جانی دپ): زندگی کردن چه فایدهای داره اگه یکی بیاد صاف و پوستکنده فرق دوچرخه و سیب رو بهم بگه؟ خودم بالاخره میفهمم وقتی یه سیب رو برونم و یه دوچرخه رو گاز بزنم.
The Godfather
دون ویـتـو کـورلـئـونـه: بـرای خـونـوادت وقـت مـیـذاری؟
جـانـی فـونـتـان: آره
دون ویـتـو کـورلـئـونــه:خـوبـه. چـون مـردی کـه وقـت صـرف خـونـوادش نـکـنـه هـیـچ وقـت نـمـیـتـونـه یـه مــرد واقـعـی بـاشـه.
The Wild One
جانی(مارلـون بـراندو): ترجیح میدم رو موتـورم بـشیـنمُ بـه فکرِ خدا باشم تا ایـنکه تو کلـیسا بـشینمُ به فکرِ موتورم بـاشم!
The Bourne Ultimatum
ازرا کرامر(اسکات گلن): اولین قانونِ من بـرای زندگی ایـنه: برای بـهترین آرزو کن، برای بدترین آماده بـاش!
The Great Dictator
هاینکل (چارلی چاپلین): بـه هـمـه ی کـسـانـی کـه مـی تـوانـنـد صـدای مـنُ بـشـنـونـد مـی گـم کـه نـاامــبـد نـبـاشـیـن…. تـنـفـر در انــسـانـهـا از بـیـن مـیــره و دیـکـتـاتــورهـا خـواهـنـد مـُرد و قـدرتـی کـه اونــا از مـردم گـرفـتـه انـد بـه مـردم بــاز خـواهــد گـشـت ، تـا زمــانــی کـه انـسـانـیـت نـمــرده اســت ، آزادی از بـــیـن نـــخـــواهـــد رفـــــت…
Frenzy
ما یه قانونی داریم مثل میوه فروشا: میوه رو تا وقتی مال تو نشده فشارش نده!
Seven Samurai
گیساکو : چه دلیلی داره نگران ریشت باشی وقتی سرت قرار از تنت جدا بشه؟
Chinatown
بینی تون بریده؟ باید خیلی دردناک باشه.
نه فقط وقتی نفس می کشم درد می گیره.
Gangs of New York
اولین قانون سیاست میگه رایها نتیجه رو تعیین نمیکنن، شمارندهها اینکارو میکنن، شمارندهها...
کما (آرش معيريان)
امين حيايي: وقتي ننم مرد از اين که يه روز آقامم مي ميره مي ترسيدم، بيشتر از اين که فکر کنم کي مي ميره به اين فکر مي کردم که چه جوري مي ميره.مي دوني! خوب مردن خيلي بهتر از بد زندگي کردنه.
اغما (سيروس مقدم)
حامد کميلي (الياس): همه ميگن بارون. ولي من ميگم عشق بازي خدا با بنده هاش.
باغ هاي کندلوس (ايرج کريمي)
وقتي يه عاشق داره از عشقش حرف ميزنه بالا رو نگاه مي کنه، وقتي هم که مي خواي نصيحتش کني که رأي شو بزني بازم بالا رو نگاه مي کنه. مي دوني، عاشق حرفاشو رو به ديوارم ميزنه.