پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:45 AM
ته چین قارچ و مرغ
مواد لازم
• دو عدد سینه مرغ متوسط
• یک عدد پیاز
• 150 گرم قارچ
• 3/1 پیمانه زرشک
• یک پیمانه ماست
• 3 عدد زرده تخممرغ
• 3 پیمانه برنج آبکش شده
• زعفران دم کرده
• روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1. مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.
2. در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.
3. در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.
4. مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.
5. در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
6. کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.
6. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.