0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:45 AM

ته چین قارچ و مرغ

مواد لازم


•    دو عدد سینه مرغ متوسط

•    یک عدد پیاز

•    150  گرم قارچ

•    3/1 پیمانه زرشک

•    یک پیمانه ماست

•    3 عدد زرده تخم‌مرغ

•    3 پیمانه برنج آبکش شده

•    زعفران دم کرده

•    روغن به میزان لازم
 


طرز تهیه

1.    مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.

2.    در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3.    در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.

4.    مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.

5.    در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

6.    کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

6.    حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها