0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:21 AM

ته چین مرغ در تابه

مواد لازم


•    ۱ عدد سینه مرغ

•    ۲ پیمانه برنج آب کش

•    ۲ عدد تخم مرغ

•    دو پیمانه ماست

•    دو پیمانه آب مرغ

•    نمک، فلفل و دارچین

•    ۱ عدد پیاز

•    زعفران دم‌کرده

•    ۵۰ گرم کره

•    ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
 


طرز تهیه

1.    برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن  آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.

2.    ابتدا سینه مرغ را با پیاز آب‌پز کنید و ۲ فنجان آب مرغ را نگهدارید. سپس مرغ را ریش ریش کنید.

3.    در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست و آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر برنج را اضافه و مخلوط کنید.

4.    تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن بریزید و کمی که گرم شد، نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

5.    روی در تابه دم‌کنی بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا بخار کند. سپس شعله را متوسط کنید و بگذارید حدود یک و نیم ساعت پخته و زیر آن کاملا طلایی شود.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها