0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:20 AM

 ته‌چين گوشت و لبو
 

ته‌چین‌های اصیل‌ایرانی (2)

چي لازم دارم؟



  • ماست چكيده: یک ليوان
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • لبو: چهار الي پنج عدد متوسط
  • برنج: پنج پيمانه
  • آب لبو: نصف پيمانه
  • روغن كنجد و كره: به مقدار لازم
  • زعفران دم‌شده: به مقدار لازم
  • فيله مرغ: به تعداد نفرات
  •  پياز داغ: به مقدار لازم


چطور بپزم؟

1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه داريد. فيله مرغ را همراه پيازداغ، زعفران، نمك و كمي كره بپزيد. برنج را نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. سه عدد تخم‌مرغ كامل، يك ليوان ماست و آب غليظ لبو، كمي روغن و نمك را با مقداري برنج مخلوط كنيد.

2. حالا يك رديف از مايه آماده شده را بريزيد و ته ظرف پخش كنيد. لبوها را درشت رنده كنيد و روي مواد بريزيد. رديف بعدي يك برنج سفيد ساده بريزيد و بعد فيله مرغ‏ها را با پيازداغ و كمي آب باقيمانده مرغ در ظرف بريزيد و مواد را روي هم فشار دهيد.

3. كمي از برنج و زعفران را براي تزئين نگه داريد. باقي‌مانده روغن را روي ظرف بريزيد و روي آن را با فويل بپوشانيد و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد. يك ساعت و نيم روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب دم بكشد.

فوت كوزه‌گري:

لبو‌ها را رنده درشت كنيد تا رنگ و جلوه زيبايي مثل آلبالو پلو براي‌تان به وجود بياورد. اگر غذاي شيرين دوست داريد، مي‌توانيد روي مواد شكر بريزيد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها