0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:20 AM

 ته‌ديگ آردي با طعم جوجه
 

ته‌چین‌های اصیل‌ایرانی (2)

چي لازم دارم؟



  • آرد: دو قاشق غذاخوري
  • ماست: سه قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر سير: به مقدار لازم
  • قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد
  • زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • برنج آبكش شده: سه پيمانه


چطور بپزم؟

1. برنج را نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم كنيد و كمي روغن بريزيد.

2. آرد، تخم‌مرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سير و روغن را با چند قاشق برنج آبكش كرده مخلوط كنيد. مايه به دست آمده مايه اصلي ته‌ديگ شماست.

3. در آخر برنج آبكش را روي مواد بريزيد و در مدت طولاني با حرارت ملايم دم كنيد. در صورت تمايل كمي كنجد هم مي‌توانيد كف قابلمه بپاشيد.

فوت كوزه‌گري:

قرص عصاره گوشت مرغ به اين ته‌ديگ طعم جوجه‌چيني مي‌دهد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها