پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:20 AM
تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟
1. برنج را با كمي نمك و روغن نيمپز و بعد آبكش كنيد. بادنجانها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجانها گرفته شود.
2. آن را به صورت خام رنده كنيد. كدو را هم رنده كرده و در ظرف بادنجان بريزيد. كمي زعفران، پودر سير، روغن و نمك را با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه روغن بريزيد و مواد را به آن اضافه كنيد.
3. همه برنج را روي مواد بريزيد و اجازه دهيد تا خوب دم بكشد.
فوت كوزهگري:
ميتوانيد به اين مواد رنده سيبزميني هم اضافه كرده و طعم متفاوتي را تجربه كنيد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.