0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:19 AM

دستور آشپزی: ته‌چين اسفناج و آلو با مرغ

 
ته‌چين اسفناج و مرغ يك غذاي مفيد براي تقويت حافظه است كه طعم خيلي خوبي هم دارد. يك غذاي خوشمزه كه هيچ تظاهراتي عليه آن درخانه برپا نمي‌شود و همه چيز مسالمت‌آميز به پايان مي‌رسد. اين‌كه اين غذا تا چه حد در افزايش هوش تاثير دارد را بايد خودتان بخوريد و احساس كنيد.
 


نقشه عمليات پخت ته‌چين اسفناج مي‌گفت بايد اين مواد‌غذايي را در محل عمليات (آشپزخانه) داشته باشم:







  • برنج: ۱۰۰۰ گرم
  • اسفناج: ۲۵۰۰ گرم
  • گوشت مرغ: ۱۵۰۰ گرم
  • روغن: ۲۰۰ گرم
  • آلو: ۳۰۰ گرم
  • ماست ساده كم چرب: ۳۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پياز داغ عسلي: ۳ قاشق سوپ خوري
  • زعفران: يك قاشق مربا خوري
  • نمك: به ميزان لازم
  • بكينگ پودر: به ميزان لازم
 


هيجان زده بودم ؛ مثل يوري گاگارين كه قرار بود براي نخستين بار به فضا بره! اگه مجوز پخت رو از اهالي خونه مي‌گرفتم، از اين به بعد «ته چين اسفناج» - اين غذاي افزايش‌دهنده هوش و حافظه- هم در فهرست غذاهاي هفتگي قرار مي‌گرفت البته اگه عليه اين غذا تظاهراتي هم تو خونه شكل مي‌گرفت و شوهر و پسرم دست به اعتصاب غذا مي‌زدند، مثل روش‌هاي ديكتاتورانه يك زن، اسفناج رو به خوردشون مي‌دادم. به هرحال براي رسيدن به موفقيت در عمليات «سفره موفقيت» كمي ديكتاتور بودن براي همه مفيد است!
 




 
ته‌چين اسفناج و آلو با مرغ

با اين سلاح‌هاي مفيد براي بدن، امكان ورود به حساس‌ترين مرحله عمليات فراهم است. اول ساقه‌هاي اسفناج را جدا مي‌كنيم، به‌دقت مي‌شوييم و درشت خرد مي‌كنيم و با 3-2 ليوان آب و كمي نمك و كمي بكينگ‌پودر مي‌گذاريم چند جوش بزند و كمي بپزد. بعد اسفناج رو در صافي مي‌ريزيم و كمي فشار مي‌دهيم تا آب آن برود. اسفناج رو با 3-2 قاشق سوپ‌خوري روغن كمي سرخ مي‌كنيم. پياز سرخ كرده را با اسفناج مخلوط مي‌كنيم و از روي اجاق بر مي‌داريم. مرغ را جداگانه مي‌پزيم طوري كه بعد از پختن، نصف ليوان آب داشته باشد. حالا برنج را خيس كرده، آبكش مي‌كنيم. آلو يا گوجه برقاني را كه يادتان نرفته قبلا در كمي آب خيس كنيد؟ خوبه، پس زرده تخم‌مرغ را با ماست و كمي زعفران حل شده در آب‌جوش و 4-3 قاشق روغن مخلوط مي‌كنيم و ته ديگ يا يك ظرف نسوز مي‌ريزيم. نصفي از اسفناج را درون اين مايه مي‌ريزيم و با پشت قاشق صافش مي‌كنيم؛ كمي برنج مي‌ريزيم، بعد تكه‌هاي مرغ را كه استخوان‌هايش رو قبلا جدا كرديم، روي آن مي‌چينيم. گوجه يا آلو را روي گوشت مرغ مي‌پاشيم و بقيه اسفناج را روي آن مي‌ريزيم. با بقيه برنج روي اسفناج را مي‌پوشانيم و روي برنج را با دست صاف مي‌كنيم. آب گوشت مرغ را با 5-4 قاشق روغن آب كرده و كمي زعفران حل شده را در آب‌جوش مخلوط مي‌كنيم و روي سطح برنج مي‌ريزيم. در ظرف را مي‌گذاريم وآن را درون فر دم مي‌كنيم. حالا اگر فر با حرارت ۳۵۰ درجه كار مي‌كند نيم ساعت و اگر با حرارت ۳۰۰ درجه، يك ساعت بايد انتظار بكشيم.
 




 
پايان عمليات


ته‌چين اسفناج و مرغ يك غذاي مفيد براي تقويت حافظه است كه طعم خيلي خوبي هم دارد. يك غذاي خوشمزه كه هيچ تظاهراتي عليه آن درخانه برپا نمي‌شود و همه چيز مسالمت‌آميز به پايان مي‌رسد. اين‌كه اين غذا تا چه حد در افزايش هوش تاثير دارد را بايد خودتان بخوريد و احساس كنيد اما اسفناج انگار واقعا قدرت آدم‌ها را افزايش مي‌دهد. حداقل من به اين موضوع ايمان آوردم، وقتي پسرم بعد از غذا مثل ملوان زبل بالا و پايين مي‌پريد و انرژي‌اش تمام نمي‌شد!

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها