0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:16 AM

 ته‌ديگ كدو حلوايي
 

ته‌چین‌های اصیل‌ایرانی (1)

چي لازم دارم؟



  • برنج: سه پيمانه
  • كدو حلوايي: 10 برش
  • روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
  • نمك، شكر و زعفران: به مقدار لازم


چطور بپزم؟

1. برنج را با نمك و كمي روغن نيم‌پز و آبكش كنيد.

2. كدو حلوايي را با قطر دو سانتي‌متر يا حتي بيشتر برش دهيد.كف قابلمه را روغن كنجد بريزيد و کدوها را كف قابلمه بچينيد و كمي زعفران اضافه كنيد.

3. در آخر شكر را روي كدوها بپاشيد و برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.

فوت كوزه‌گري:

بهتر است برش‌هاي كدو را از قسمت باريك كدو‌ بزنید چون اين قسمت پهنا و ضخامت بيشتري دارد و براي ته‌ديگ مناسب‌تر است. حرارت گاز را ملايم نگه داريد چون احتمال دارد كدوها زود بسوزند.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها