پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:16 AM
تهچين بال مرغ براي پنج نفر
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟
1. اول برنج را دم كنيد. بالهاي مرغ را با پياز، نمك، فلفل، روغن و زعفران مزهدار كنيد و اجازه دهيد دو ساعت در يخچال بماند.
2. در يك ظرف جداگانه تخممرغ را بزنيد و به آن زعفران، پودر گلسرخ، گلاب، نمك، ماست و دارچين همراه نيم پيمانه روغن اضافه كنيد.
3. برنج را با مواد مخلوط كنيد. بعد توي يك قالب چربشده بالهاي مرغ را بچينيد و برنج مخلوط را روي آن ريخته و كاملا فشار دهيد. (ميتوانيد ته قابلمه كنجد بريزيد) روي ظرف را فويل آلومينيومي بكشيد و چند سوراخ سطح آن ايجاد كنيد.
4. فر را در دماي 150 درجه تنظيم كنيد و 50 دقيقه قالب را در طبقه وسط فر بگذاريد.
فوت كوزهگري:
اگر طعم دودي غذاها را دوست داريد، ميتوانيد از بال مرغ دودي يا برنج دودي شمال براي طبخ اين غذا استفاده كنيد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.