پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:15 AM
تهچين گوشت و سبزيجات
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟
1. گوشت خرد شده را با پياز، كمي نمك و فلفل كاملا بپزيد، طوري كه يك استكان كوچك آب ته آن باقی بماند.
2. برنج را به صورت جداگانه نيمپز و بعد آبكش كنيد. زعفران را دم كرده، سپس تخممرغها را در آن شكسته و ماست، سبزي، فلفلدلمهای و قارچ را هم به مخلوط اضافه كنيد.
3. همه مواد را هم بزنيد و مقداري از برنج را به مخلوط اضافه كنيد. كف تابه را با كمي روغن چرب كنید.
4. ابتدا كمي از مخلوط را كف تابه ريخته و گوشت پخته شده را روي آن به صورت منظم بچينيد، سپس بقيه مواد و نهايتا باقيمانده برنج را ريخته و کمی آب گوشت كه ته ظرف مانده را روي كل مواد بريزيد. با حرارت ملایم اجازه دهید دم بکشد.
فوت كوزهگري:
ميتوانيد از انواع ماست ترش چكيده استفاده كنيد. ماست كفير هم گزينه مناسبي است.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.