0

ته چین های اصیل ایرانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:15 AM


مجله سیب سبز:

 ته‌چين همداني
 

ته‌چین‌های اصیل‌ایرانی (1)

چي لازم دارم؟



  • سينه مرغ پخته و ريش‌شده: سه عدد
  • بادنجان حلقه‌اي سرخ‌شده: سه عدد
  •  زرده تخم‌مرغ: سه عدد
  • گوجه‌فرنگي: يك عدد
  • برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه
  • زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر
  • روغن مايع: 100 گرم
  • ماست: 200 گرم
  • نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم
  • زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم


چطور بپزم؟

1. زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يك‌سوم برنج با هم مخلوط كنيد.

2. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.

3. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد مي‌ريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.

4. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط 30دقيقه بگذارید تا دم بكشد.

5. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري:

اگر ته‌ديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد ته‌ديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها