ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:15 AM
مجله سیب سبز:
تهچين همداني
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟
1. زرده تخممرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يكسوم برنج با هم مخلوط كنيد.
2. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.
3. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد ميريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.
4. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط 30دقيقه بگذارید تا دم بكشد.
5. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.
فوت كوزهگري:
اگر تهديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخممرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد تهديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.