پاسخ به:معرفی طنزپردازان ایرانی
یک شنبه 31 فروردین 1399 8:37 AM
هنرمند کاریکاتوریست یاسوجی گفت: برای همه معضلات و آسیبهای اجتماعی اثری خلق کردهام اما چه کنم که بیلبوردهای شهر در اختیارم نیست.
به گزارش شیرین طنز ، امید سلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب و مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیتهای هنری خود در رشته کاریکاتور اظهار کرد: کار هنری را از بچگی آغاز کردم و تاکنون آثار زیادی در این رشته هنری خلق کرده و در جشنوارههای مختلفی شرکت کردهام.
امید سلامی در پاسخ به این سوال که هم اکنون در رشته کاریکاتور در استان چند هنرمند فعال داریم از احسان گنجی و علی راسترو نام برد و گفت: آقای راسترو جوان ۲۲ سالهای است که کار اخیر او در جشنواره ضد جنگ صربستان دیپلم افتخار کسب کرد و از کسانی است که به نظر من در رشته خود در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن دارد و آقای احسان گنجی هم که دیگر نیازی به تعریف ندارد و برای همه در کشور فردی شناخته شده است.
این هنرمند رشته کاریکاتور در استان کهگیلویه و بویراحمد به محدودیتهایی که در کار هنری خود دارد اشاره کرد و گفت: هنوز هم کار را به وسیله قلم گوشی انجام میدهم و در حال حاضر تنها در حال جمعآوری ایدههای خود هستم و هر زمان که بسترها آماده شد شروع به کار خواهم کرد.
وی به موفقیتهای خود و حضوری که در محافل هنری و جشنوارهها داشته اشاره کرد و گفت: برگزیده اول جشنواره سراسری ققنوس هستم و رتبه سوم جشنواره ملی ترافیکاتور را با موضوع ترافیک به خود اختصاص دادم و همچنین در جشنواره داخلی خط ۵۷ اول شدم و در جشنواره بلژیک یورو کارتوناله که یکی از مهمترین جشنوارههای کاریکاتور دنیاست اثر من در کتاب این جشنواره چاپ شد.
امید سلامی زبان کاریکاتور را بسیار اثرگذار دانست و گفت: به دنبال این بودم که با موضوع آسیبهای اجتماعی و پرداختن به این دست مشکلات آثار خود را با حمایت برخی نهادها و دستگاهها روی بیلبوردهای شهر ببرم اما همکاری لازم را نکردند.
وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چرا به غیر از آقایان راسترو و گنجی و شما در کاریکاتور هنرمند دیگری در استان نداریم اظهار کرد: مهمترین دلیل این است که آدمهای بیرغبت بیشتر وارد هنرستانهای هنر میشوند و هر جا دانشآموزی نمره نیاورد سر از هنرستانهای هنر در کشور و استان در میآورد در حالی که باید پذیرفته شدگان در این رشتهها ذوق و سلیقه هنری داشته باشند لذا باید این هنرستانها مدیریت شوند و افراد علاقهمند را بپذیرند.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه