نیکخواهبهرامی: میتوانیم قهرمان لیگ برتر شویم
سه شنبه 14 بهمن 1393 6:48 PM
کاپيتان تيم ملي بسکتبال ادعا مي کند که کي روش مربي خوبي است ولي نتيجه هم مهم است که او نتوانست در جام ملت هاي آسيا نتيجه خوبي بگيرد. |
|
||
صمد نیکخواه بهرامی در این باره به "ورزش سه" گفت: من فکر می کنم کی روش مربی خوبی است چون او توانسته ساختار خط دفاعی ایران را درست کند و این اتفاق مثبتی است. من فکر می کنم ایران در جام ملت ها عملکرد خوبی داشت و بازی های خوبی هم انجام داد ولی به هر حال ما در نتیجه گیری خوب نبودیم و باید بهتر بازی می کردیم.
او در مورد اشتباهات داوری در بازی ایران- عراق هم گفت: من فکر می کنم به جز داوری خود پولادی هم مقصر بود. به هر حال بازیکن باید به مرز پختگی برسد که وقتی کارت دارد دست دروازه بان حریف را لگد نکند. ما ورزشی ها یک اصطلاح داریم که می گوییم نباید در آتیش بروی تا برای تیمت دردسر درست کنی. این چیزی است که پولادی باید توجه می کرد. کاپیتان تیم ملی بسکتبال در پاسخ به این سوال که آیا کی روش باید بماند یا نه هم گفت: من نمی توانم بگویم که کی روش بماند یا برود چون رشته ورزشی من فوتبال نیست. فقط یک سوال دارم و آن هم این است که اگر مربی ایرانی هم بود با او همین برخورد را می کردند؟ تیم ملی همیشه بازیکنان خوبی داشته است و به همین دلیل هم من فکر می کنم اگر کسی به جز کی روش هم بود همین نتایج بدست می آمد. من فکر می کنم کارشناسان فوتبال باید بگویند که آیا به صلاح است که کی روش بماند یا نه. نیکخواه بهرامی، بازیکن تیم پتروشیمی بندرامام در مورد سومین بازی تیمش در فینال لیگ برتر بسکتبال برابر مهرام هم گفت: ما متاسفانه 2 بازی قبلی خود برابر مهرام را باخته ایم و اگر فردا هم ببازیم جام از دست ما خارج می شود. ولی من با بچه های مان ایمان دارم و شک ندارم که در 3 بازی پشت سرهم برنده می شویم و جام قهرمانی را بالای سر می بریم. |