پاسخ به:♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
سه شنبه 27 مرداد 1394 12:19 PM
بعضی ها هم بلدن فقط یه عیبی تو کار دیگران پیدا کننن بار از دوش خودشون وردارن و ....
کاش میشد تو ایران اول از همه انصاف رو یاد آدما میدادن . افسوس و صد افسوس.........
راسخون به کدامین سو می رود الله واعلم
با سلام و ادب
کاربر گرامی، با توجه به اینکه شما بدون توجه به محتوای مطالب، اقدام به ارسال پست های متعدد در یک بازه زمانی کوتاه می نمایید، موارد بسیار زیادی از محتوای مطالب شما شامل موارد غیراخلاقی و ... بوده است. برای نمونه شما 40 پست در پنج دقیقه ارسال نموده اید که تخلفات بسیاری داشته است.
لذا علیرغم تذکرات متعدد به شما، جهت رعایت قوانین انجمن، متأسفانه بازهم شاهد ارسال پست هایی از جانب شما هستیم که جنبه محتوایی و تعاملی ندارند و صرفاً کپی پیست هستند. اما در عین حال ما مانع درج این پست ها نیز نشدیم و برای همه کاربران قابل مشاهده است. صرفاً امتیاز آن ها به شما داده نشده است.
در این شرایط اولویت با بررسی و امتیازدهی پست های سایر کاربران می باشد.
با تشکر
بزرگوار شمابرید پست ها رو ببینید بعدش قضاوت کنید
انگاری چشم و گوش بسته دارید قضاوت میکنید
بعدش ببنید تایپیک چیه بعدش بیان نظر بدین
و در آخر هم برا من فرقی نداره تایید کنید یا نه، مهم اینه که فعالیت شما رو دارم در معرض دید دوستان میزارم
اون پست هایی که همیشه دم از اونا زدید خدا رو شکر فورا حذف کرده و امتیازشونم کسر شد. دمتون گرم محتوای غیر اخلاقی هم ببینید اگه باز بود دستتون بازه حتما باید تا الان حذف کرده باشید نه اینکه تعداد زیادی پست بدون تایید مانده باشه
تایید نکنید پست ها رو به بزارید ب من ضررکنه پست هایی که بیمورد مونده کار اضافی برا خودتونه. باز هر طور راحتید
- در ضمن میتونید نمونه ای بفرمایید که بعد از صحبت با حاجی، زده شده که غیر اخلاقیه؟؟؟ قشنگ لینک بدین تا ببینن همه (سعی کنید یه دلیلی بگین که محکم باشد حدودا 10 روزه من اصلا پست به قول خودتون غیر اخلاقی نزدم)
خدا رو شکر دست به حذفتون خوبه_ اگه این پست و هم حذف میکردید باز از شایستگی شما کم نمیکرد چون هستن مدیرای ارشدی که نظر همکارانشون ارجعیت داره بر نظر کاربرا و مدیرا
و من الله و توفیقا ...
کاربر گرامی، نمونه های متعدد پست های غیر اخلاقی و غیر مرتبط شما از طریق صندوق پیام به اطلاعتان رسیده شده است.
لذا با توجه به واضح و روشن بودن موضوع و تذکرات متعدد قبلی، نیاز به توضیح بیشتر نمی بینم.
لطفاً قوانین انجمن را با توجه به مدیر بودنتان رعایت فرمایید.
با تشکر