0

خداحافظی sayyed13737373

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

خداحافظی sayyed13737373
دوشنبه 13 بهمن 1393  9:55 PM

عرض سلام و احترام خدمت شما دوستان خوبم.

امیدوارم هرجا که هستید خوب و خوش و سرحال و پرانرژی باشید.

بالاخره هرکسی یک روزی میاد و میره big tears emoticon

این دوسال برای من خیلی خوش گذشت با آبجیا و داداشای خیلی خوبی آشنا شدم.

هر روزش خاطره بوده برام بخصوص جشن ها.

از همین جا از داداش خدایی-داداش فرزاد-داداش محسن علوی-داداش حسام-محبوب دلها داداش امیر علی -داداش حسین رضایی-داداش یحیی-داداش محبی-داداش ابوالفضل-داداش علی-داداش امیر حسین و علی رضا وداداش امید دیمی و داداش مرادی داداشای دیگه تشکر ویژه دارم

و آبجیا آبجی فاطمه ها-آبجی برخوار-آبجی سلما -آبجی نازنین -آبجی یاس-آبجی شایسته-آبجی محجوبه وآبجی شکرانه و  بقیه آبجیا هم تشکر میکنم.

از مسئولین سایت به جز واحد فنی( که دلمو خون کردن تو این مدت دستم بهشون برسه بالاخره با گیوتین نصفشون میکنم) تشکر میکنم

از جناب کیانی و حاج آقای منتظمی و داداش سید سجادی -جناب نجاران تشکر میکنم

بابا یکی نیست بگه بگو از همتون تشکر میکنم خوب عجب آدمایی هستیدا دم رفتنم مراعات حال من  ساداتو نمی کنید

از همه ی شما بزرگواران و خوبان طلب حلالیت میکنم امیدوارم که حلالم کنید (نکنید با گیوتین طرفید حالا خود دانید)

چیه خوب قرار نیست که چند صفحه خداحافظی کنم همین بسه برید دنبال کارتون منم میرم والا به خدا

خداحافظ

آقا ببخشید یادم رفت دلیل رفتنمو بگم حواس نمی ذارید که:

دلیل رفتنم :چی بودش؟آهان یادم اومد بابا خوب ملت دانشگاه دارند می خوان درس بخونند برن دکتر بشوند نه ببخشید معلم بشوند 

ار اونجایی که فعلا وضیعت اینترنت و سیستم دانشگاه با این که قول هایی دادند و نامه هم زدند اما برای استفاده شخصی مشخص نیستش نمیتونم بیام دیگه.

این دفعه فکر کنم چیزی از یادم نرفته .

تموم شد.

خداحافظ

یه چیز دیگه خوب چیه یادم رفته بود اومدم بگم برم .

چون دارم میرم این حرفارو میزنم تا خدایی نکرده چیزی نگند.

هوای ساداتی که جدید میایند رو داشته باشید سادات می تونند عامل بخشش شما باشند -

سادات مادرشون فاطمه زهراست -بخواهید تا براتون از ایشون طلب شفاعت کنند.

ساداتو دیدید صلوات بفرستید.

ساداتو عصبانی نکنید یهو که اگر نفرینتون کنند در این دنیا و نه در اون دنیا خیر نمی بینید.

تا می تونید از سادات بخواهید براتون صلوات بفرستند و براتون دعا کنند.

به سادات محبت کنید تا مادرشون به شما محبت کنه.

قبلنا سادات پیش مردم خیلی عزیز بودند و الان هیچ گونه ارزشی قائل نیستند مردم برای سادات من نمیگم سادات اینو می خواهند نه برای ما فرقی نمیکنه اما شاید همین محبت باعث شفاعت شما بشود.

امیدوارم هیزم دل زهرا (س) نباشیم

همین قدر کافیه فکر کنم که مضمونه حرفامو رسوندم.

خداحافظ

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh saeidfarajpour ravabet_rasekhoon khodaeem1 namjoo63 siryahya borkhar nezarat_ravabet javad2012_1 shayesteh2000 mohsen_alavi omiddeymi1368 ali_kamali f3080h517 rasekhoon_m salma57 amirali123 moradi92 rasekhoon_weblog nargesi namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها