پاسخ به:رستوران راسخونی
جمعه 29 خرداد 1394 12:18 AM
مسقطی
مواد لازم نشاسته گل ۲۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
اب دو لیوان
شیر یک لیتر
گلاب نصف لیوان
خلال بادام به میزان لازم
کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم
هل اسیاب کرده یک قاشق چایخوری
زعفران ابکرده یک چهارم لیوان
ابتدا نشاسته رو با یک الی دو لیوان اب سرد مخلوط کنید تا کاملا حل بشه بعد از صافی رد کنید .شیر رو بهش اضافه کنید و بزارید رو حرارت زیاد و مرتب هم بزنید تا جوش بییاد
بعد حرارت رو کم کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه و صاف باشه مثل فرنی
حالا گلاب و زعفران اب کرده و کره (من ۵۰ گرم ریختم) و شکر و هل رو میریزیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بوی نشاسته نده.خلال بادوم رو اضافه کنید (من ۲۰ گرم ریختم)
این مرحله خیلی طول نمیکشه چون نشاسته زود میبنده و سفت میشه
نذارید خیلی غلیظ بشه چون این مسقطی کاسه ای هست و برش نمیخوره
همینجور داغ داخل ظرف سرو بکشید و تزیین کنید
من هیچ چیزی برای تزیین نداشنم
این دسر خیلی راحته و سریع اماده میشه و خیلی هم خوشمزه ست
میتونید زعفرون رو حذف کنید و مسقطی سفید داشته باشید
میتونید با نصف مواد درست کنید .
نوش جان و التماس دعا
تاپیک های تحت مدیریت