0

رستوران راسخونی

 
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی
جمعه 29 خرداد 1394  12:14 AM

بورک گوشت با خمیر یوفکا

مواد لازم

خمیر یوفکا به تعداد لازم

گوشت چرخ کرده که من برای زیاد چرب نشدنش کمی سویا هم با گوشت چرخ کردم

پیاز

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده

ابتدا پیاز رو تفت بدید و گوشت رو اضافه کرده و حرارت رو کم کنید تا اب بندازه و خوب بپزه

فلفل دلمه ایها رو اضافه کنید و تا حدی که رنگش عوض بشه تفت بدید چون در صورت زیاد سزخ شدن تلخ میشه

ادویه هم هر چی دوست دارید اضافه کنید .من زردچوبه و فلفل قرمز و اویشن ریختم

چگونگی دستور استفاده از خمیر یوفکا داخل بستش وجود داره و خیلی تاکید کرده که خمیر رو دو ساعت زودتر از فریزر بیرون بزارید و روی بسته رو یک شکاف کوچیک بدید و در بسته رو باز نکنید چون خشک میشه

من هم طبق دستور عمل کردم و دیدم کار باهاش خیلی راحته خیلی

وقتی خمیر کاملا نرم شد و مایه کاملا خنک کارمونو شروع میکنیم

کنار دستتون خمیرها رو قرار بدید . توجه داشته باشید به علت نازکی خمیر اصلا نباید به خمیر هوا بخوره وگرنه سریع خشک میشه پس یه پارچه دم دستتون باشه که هر بار از خمیر برداشتید بقیه رو خوب بپوشونید

داخل یه لیوان کمی اب و روغن بریزید و کنار دستتون بزارید

یک ورق خمیر رو بردارید و روشو با برس یا پشت قاشق از اب و روغن بمالید.اینکار برای چسبندگی خمیره و بسیار مهمه و باید انجام بشه

بعد یک قاشق از مواد رو برداشته در عرض و بالای خمیر بزارید.توضیح اینکه این خمیر مستطیل شکله

دو طرف خمیر از طول را روی مواد بزارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نریزه و حالا خیلی راحت رول کنید

انتهای خمیر رو باز کمی اب و روغن بمالید تا خوب بهم بچسبه و موقع سرخ کردن باز نشه

قبلا در تابه کمی روغن بریزید و یکی یکی که بورک ها رو درست میکنید مستقیم در تابه بزارید تا نمونه و خشک نشه

لازم نیست حرارت زیاد باشه .بهتره با حرارت ملایم بزارید سرخ بشه

وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا اطراف دیگه هم سرخ بشه

جون حرارت کمه لایه های داخل هم کاملا سرخ و ترد میشه

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

تشکرات از این پست
shayesteh2000 09130670628
دسترسی سریع به انجمن ها