0

رستوران راسخونی

ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 828

پاسخ به:رستوران راسخونی
جمعه 29 خرداد 1394  12:12 AM

حلوا در نان قیفی

اینجا همونطور که از اسمش پیداست آشپزی به روش ساده و آسان هست و هر کسی میتونه بدون داشتن امکانات خاصی از دستورت استفاده کنه 

نان قیفی نیاز به قیف فلزی و یکسری ملزومات دیگه داره که در اینجا میتونید حتی بدون آنها هم یک نان قیفی عالی و درجه یک داشته باشید 

از این نان میتونید در سایزهای مختلف و مصارف گوناگون استفاده کنید 

مواد لازم برای نان قیفی کوچک حدود 50 عدد 

ارد 500 گرم که شاید کمی بیشتر و کمتر شود 

تخم مرغ 1 عدد 

شیر گرم 250 سی سی که میتونید جاش آب بریزید ولی یک قاشق روغن اضافه کنید 

روغن مایع6 ق غ  

مایع خمیر فوری 11 گرم 

نمک 1 ق چ 

شکر 2 ق غ   

تخم مرغ و نمک و شکر و شیر ولرم و روغن رو با هم مخلوط کنید .مایع خمیر فوری رو اضافه کنید .حالا آرد کم کم اضافه میشه و با قاشق هم میزنیم تا جاییکه دیگه نشه با قاشق هم زد.با دست خمیر رو ورز میدیم تا به دست نچسبه و نرم ولطیف بشه 

خمیر رو در ظرف بزرگی بزارید و روش کمی روغن بمالید یا آرد بپاشید و یک پاکت فریزر روش بندازید و دورش پارچه بکشید و در جای گرم بزارید به مدت  

یک الی دو ساعت تا حجم خمیر زیاد بشه 

حالا پف خمیر رو بگیرید و کمی ورز بدید .درسطح صافی یک تکه از خمیر رو بردارید و باز کنید .با چاقو نوارهایی دو سانتی ببرید 

یکی از نوارها رو بردارید و از بالا دور قیف (آموزش درست کردن قیف در ادامه)  بپیچید تا حدود دو سه سانت به انتهای قیف. 

همهی قیفها که آماده شد بزارید یک ربع بمونه تا باز هم نوارها ور بییاد 

بعد روشو با برس (البته من برس نداشتم و با قاشق اینکار رو کردم)زرده تخم مرغ و زعفرون بمالید  

حالا قیفها رو به صورت ایستاده در ماکروفر یا فر یا هواپز یه ر وسیله ای که دارید و البته از قبل گرم کردید بزارید 

من در هواپز گذاشتم با حرارت 160 درجه به مدت یک ربع 

وقتی نانها اماده شد میزاریم کمی خنک بشه و بعد به راحتی از قالب در میاریم 

***درست کردن قیف برای نان قیفی*** 

با مقوا به هر سایزی که دوست دارد قیف درست کنید و لبه ی قیف رو چسب نواری بزنید  

کمی بزرگتر از سایز مقوا ورق آلومینیومی را ببرید و دور قیف بپیچید و انتهای اضافه اومده ر به داخل قیف تا بزنید 

به همین راحتی میتونید قیفهای زیبا در هر سایزی که دوست دارید تهیه کنید

سایز قیفهای من کوچک بود چون برای حلوا میخاستم 

حلوا وقتی کمی خنک شد با قاشق کوچیک داخل قیفها ریختم و با پودر نارگیل و پسته تزیین کردم 

نکته: 

میتونید این نان رو برای سالاد الویه هم استفاده کنید که در این صورت به جای 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نمک بریزید

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

تشکرات از این پست
shayesteh2000 09130670628 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها