0

رستوران راسخونی

 
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی
جمعه 28 فروردین 1394  9:48 AM

 

آش کارن شیراز

مواد لازم


برنج 150 گرم
لپه 50 گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزی کارده ( شیوید 100 گرم کارن 400 گرم )
پیاز داغ به مقدار لازم 
آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوری )
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
آب 4 لیوان

 

طرز تهیه


ابتدا گوشت را با مقداری آب بصورت ریشه ریشه می کنیم لپه را در آن می ریزیم بعد از نیم ساعت برنج را اضافه می کنیم و سپس سبزی شوید و کارده را اضافه نموده و خوب میپزیم 10 دقیقه مانده به کشیدن 2 قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده اضافه می کنیم و به آش اضافه می کنیم تاآنی قوام آید نمک و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا کمی به آخر مانده اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه نموده و خوب که آنی جا افتاد با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

تشکرات از این پست
liasam
دسترسی سریع به انجمن ها