0

اصطلاحات روز انگلیسی امریکایی 4

sina67
sina67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 486

پاسخ به:اصطلاحات روز انگلیسی امریکایی 4
یک شنبه 28 آذر 1389  1:38 AM

تو این پست هم قراره به یه نکته ی ریز و مهم اشاره کنم . اما قبلش یه چیزی بگم اینکه خیلیا ازم سوال های جالبی کردن و هنوز جوابشونو ندادم. علتش مشغله ی زیادیه که این چند روز دارم . حتی وقت  نکردم یه اپ درست و حسابی کنم. در مورد فیلم های امریکایی ،  تافل ، فحش های امریکایی و ... سوال شده که تو پست بعدیم که احتمالا روز شنبه باشه جواب میدم و یه پست awesome (خفن) میذارم تا اینجوری کم کاریام جبران شه. ضمنا وقتی میام و کامنت ها رو نگاه می کنم شرمنده ی همه ی اونایی میشم که میان سر میزنن و با نظراتشون بهم دلگرمی میدن .همتونو دوست دارم. منم سعی می کنم با نوشتن مطالب روز انگلیسی جواب محبت شما رو بدم.

دو کلمه ی in time  و on time رو بیشتر شما به معنی "سر موقع "می شناسین که همین طور هم هست.آما ! با این تفاوت که on time به حالتی گفته میشه که مثلا شما ساعت 10 با کسی قرار داشته باشین ، اگه شما بتونین دقیقا راس ساعت 10 نه زودتر و نه دیرتر سر قرار باشین ، پس شما on time  یعنی به موقع سر قرار بودین. در مورد in time  هم اینکه اگه شما ساعت ساعت 10 قرار دارین و بتونین کمی زودتر از ساعت مقرر یعنی مثلا ساعت 9/30  سر قرار حاضر شین اون موقع شما in time سر قرار بودین.

کاش یه روز بشه که دیگه نشه جمله ای ساخت

با نمیشه، با نمیخوام، با نشد، با نداره

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها