0

مبحث هشتاد و پنجم طرح صالحین: "اعتیاد؛ علل و راهکارها"

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث هشتاد و پنجم طرح صالحین: "اعتیاد؛ علل و راهکارها"
یک شنبه 12 بهمن 1393  9:48 PM

بنام خدا

بنده هم فرارسیدن دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را خدمت همه عزیزان همراه و اعضاء محترم راسخون تبریک عرض نموده و در مورد موضوع اعتیاد و بخش سوم سوالات که انواع اعتیاد هست یک مطلب خوبی را که خوانده ام بیان کنم. اگر چه به نظر میرسد موضوع اعتیاد و این مبحث بیشتر بحث اعتیاد به مواد مخدر و .... باشد اما بنده به یک اعتیاد خوب که تاثیرات خوب و مثبتی در زندگی همه خواهد داشت ، اشاره خواهم کرد. اعتیاد به کتاب و علائم آن.(بخش اول)

تاکنون با خود اندیشیده‌اید که ممکن است به کتاب اعتیاد پیداکرده باشید؟ اگر 15 نشانه‌ای که در این مقاله توضیح می‌دهیم را داشته باشید؛ قطعاً جزو معتادان به کتابید. لطفاً لگد به عادت خود نزنید، شما و کتاب‌ها عالی هستید!

مگان کیبل از گاردین با بررسی پدیده کرم کتاب / bookworm علاقه زیاد به کتاب را نه‌تنها مفید بلکه عالی توصیف کرده است و نشانه‌های ظهور آن را بدین ترتیب شرح می‌دهد: من همیشه معتاد به کتاب بوده‌ام. حس و هیجان لمس کردن کاغذ رمان، بوی کتاب و ... اگر بتوانم بدون خیلی چیزها زندگی کنم، قطعاً بدون کتاب نمی‌توانم! نام من مگان است و به اصطلاح «Bookaholic» هستم.اعتیادی که هرکسی به داشتنش افتخار می‌کند.

اما علائم آن چیست؟

1- نود درصد از لیست آرزومندانه ما، در تولد، کریسمس و شاپینگ، کتابی باشد. نیاز به غذا و لباس در هر انسانی وجود دارد اما اینکه به کتاب‌فروشی رفته و با 5 کتاب بدون برنامه‌ریزی فروشگاه را ترک کنید این می‌شود ....

2- گفتگوهای خانوادگی اغلب درباره فیلم و برنامه‌های تلویزیونی است اما به عقیده شما همه چیز به کتاب ختم شده و کتاب میلیون‌ها بار از فیلم و تلویزیون بهتر است. حتی اگر در مورد فیلم هم‌صحبت کنید اشاره‌ای به جمله‌ای از یک کتاب خواهید کرد.

3- دوستان و اطرافیان شما روی دیوار اتاقشان تصاویری از کارکترهای تلویزیونی-سینمایی، شخصیت‌های ورزشی و سلبریتی‌ها نصب می‌کنند اما اتاق شما قفسه‌های کتاب داشته و پوستر کتابی و تصویری از یک نویسنده روی دیوار نقش بسته است.

4- تعداد زیادی کتاب در اتاق‌خواب به صورت رهاشده روی زمین، در قفسه لباس‌ها، داخل کشو، میز آرایش و ... رها کرده‌اید! و با خود می‌گویید چه کسی می‌خواهد ببیند؟ چه اهمیتی دارد؟

برگرفته از بخش کتاب و کتابخوانی تبیان

تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها