پاسخ به:فجر کارت 93
پنج شنبه 16 بهمن 1393 12:38 PM
سلام به دوستان عزیز
من دیروز بعد از ظهر می خواستم مطلبی رو بگم ولی گفتم که نیازی به این نیست.
دوستان همون طور که مسئولین گفتند این قرعه کشی یک ریسک هست که ممکنه برنده بشین یا نشین. آخه شما می خواین حسنه ها رو چی کار کنین؟ جز خرید از فروشگاه و ارسال پیامک چه کاربرد دیگه ای داره؟ مگه چه قدر می خواین پیامک بزنین و خرید کنین؟ برای جلوگیری از این که بعداً به مشکل گیر نخورید، اوّل حساب و کتاب کنید که بعداً چه قدر حسنه لازم دارید. همون قدرو ته حسابتون بذارین و با بقیش اگه خواستین تو قرعه کشی شرکت کنید.
من امسال 127000 حسنه صرف این قرعه کشی کردم. الآن هم هیچی ندارم. لفظ به باد دادن رو هم استفاده نمی کنم چون صرف قرعه کشی شده و الکی از حسابم کسر نشده. این حسنه های صرف شده می تونه بعداً به ثمر برسه یا نرسه.
لطفاً با اعتراض های بیهوده مسئولین رو از برگزاری این چنین طرح های خوبی منصرف نکنید که بعداً بگید خودم کردم که لعنت بر خودم باد!
سلام دوست گرامی
نظر هرکاربری محترمه و طبق قانون اساسی کسی نمیتونه بکسی بگه حرف نزن و نظرتو نگو حتی اگه اون کس رییس جمهور کشورتون باشه
بس بهتره بجای جواب مسئولان ما نظر خودمونو به بقیه تحمیل نکنیم شما میخوای رای بدی هیچکس نمیتونه اجبارت کنه به فلانی رای بده یا رای بده یا نده
هرکس ازاده در چهارچوب قوانین کشور و قوانین راسخون نظرشو بگه حالا نظرش انتقاد پیشنهاد و یا هر حرف قانونی دیگه باشه
یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم و حرفهای مخالفین را بشنویم که برای پیشرفت هر کشور و حتی سایت همین انتقادات و پیشنهاداته که موثره
حالا ممکنه شما بخاطر حرفهای بنده ناراحت بشید ولی شما هم همین درصد ناراحت شدن رو به کاربرای دیگه بخاطر حرف شما بدین
در پناه الله
ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
بنده هم خواستم نظرمو بگم شاید لحن مناسبی رو انتخاب نکردم که در این صورت از شما و بقیه ی دوستان عذر خواهم.
بنده گفتم که قبل شرکت در قرعه کشی حساب و کتاب کنید تا بعداً مشکلی پیش نیاد. هم چنین قوانینو اوّل بخونن و بعد شرکت کنن.
پارسال یادمه که افرادی که برنده نشدند درخواست دادند که نصف حسنه هاشون برگرده ولی این ناشی از چیه؟ ناشی از این که قوانینو به خوبی نخوندن و یا فکر کردن که می شه قوانینو بعد از مسابقه تغییر داد.
من پارسال سه محصول برنده شدم خدا رو شکر. امسال چه برنده بشم چه نشم هیچ چیزی نخواهم گفت.
در پایان هم دوباره از شما به دلیل طرز بیان نادرست مطلب قبلی عذر می خوام.