مهندسان هوافضا که با شرکتهای مهمی مانند ایرباس و گلف استریم کار کردهاند، ظرف دو سال گذشته طراحی جت مافوق صوت S-512 را برعهده داشتهاند.
اصلیترین ویژگی طرح جت مافوق صوت فوق لوکس S-512، عدم نصب پنجره بر روی بدنه هواپیما است.
نبود پنجره بر روی این جت مافوق صوت به چند دلیل انجام شده است؛ پنجرهها باعث مشکلات عدیدهای در طراحی هواپیما و ساخت بدنه هواپیما میشود؛ همچنین پنجرهها نیازمند ساختارهای محافظتی هستند که وزن کلی هواپیما را افزایش میدهند.
با توسعه فناوری، امکان استفاده از چند میکرودوربین بر روی بدنه و نصب صفحه نمایش بسیار نازک بر روی دیواره داخلی هواپیما فراهم میشود.
تصاویر ویدئویی زنده به وسیله دوربینهای نصب شده بر روی بدنه بر روی صفحه نمایش سرتاسری داخل کابین به نمایش گذاشته میشود که میتواند پایانی بر مشاجرات بر سر نشستن کنار پنجره هواپیما باشد.
مسافران میتوانند علاوه بر تماشای تصاویر زنده از محیط خارج از هواپیما، فیلمهای مورد علاقه را بر روی این صفحه نمایش عریض مشاهده کرده یا سیستم را به طور کامل خاموش کنند.
با حذف پنجرهها در طرح جت مافوق صوت S-512، علاوه بر کاهش قابل توجه وزن کلی هواپیما، نیاز به استفاده از سایبان در محیط داخلی بر طرف شده و نمای خارجی هواپیما زیباتر دیده میشود.
جت مافوق صوت S-512 مخصوص 12 تا 18 مسافر، امکان رسیدن به مقاصد پروازی دوردست در نیمی از زمان کنونی را فراهم میکند؛ به طور مثال زمان پرواز از نیویورک به توکیو به پنج ساعت و از لندن به بمبئی به چهار ساعت کاهش پیدا خواهد کرد.
جت مافوق صوت فوق لوکس شرکت Spike Areospace با هزینه 60 تا 80 میلیون دلاری ساخته شده و تا دسامبر 2018 به پرواز در میآید.