0

نوحه حضرت زهرا(س)

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:نوحه حضرت زهرا(س)
سه شنبه 7 بهمن 1393  8:35 AM

روی ياس مصطفي شد ارغوانی پيش من               قامت تازه جوانی شد کمانی پيش من

ضربه ی دست سقيفه مادرم را زد زمين                 هر دوچشم از کارافتادند آنی پيش من

تا خانه راهی نيست امّا مادر ما                                  آنقدر افتاده زمين درکوچه ها تا----

فهميده راز کوچه را از خاک چادر                                 هم زينب غمديده هم  باباي تنها

برادر چرا بغض داري بگو؟!                                           چرا  مضطر وبي قراری  بگو؟!

چرا چادر مادرم خاکی است ؟!                                    چرا چشم تو شد بهاری بگو؟!

رنگ پريده ي حسنت روضه خوان توست                 گلهاي سرخ پيرُهَنت روضه خوان توست

ارثيِّه ي تو بُغچه اي از آه زينب است                       زهرا عزيز بی کفنت روضه خوان توست

گوشهای چاه را   آه علی  پرکرد آه                    بی تویازهرا شدم از زندگی دلسرد آه

سینه ام ازکینه های این مدینه سوخته              مرد تنهای خدا  و اینهمه  نامرد آه

روی من زردودوچشم حسنت سرخ شده               غسل دادم تنت امّا   کفنت سرخ شده

وارث چادر خاکیِّ تو هم  فهمیده                      میخ باچشمه ی خون بدنت سرخ شده

صورت رازنگهدار تو بردیوار است                           ازعطش یاغم تو باز حسین تب داراست

دیدن بسترت وچادر و در سخت ولی                      وای   جاروزدنِ دخترکت دشوار است

حرم برای غم بی حرم زدیم بیا                          به عشق فاطمه دم از عَلَم زدیم بیا

به نام یاس از عبّاس وعلقمه خواندیم                         رضای مادرت آقا  رقم زدیم بیا

ضربه بردرخوردولوح یاس خانه سرخ شد            میخ از خون دل وحُرم زبانه سرخ شد

کوثربی جان حیدر روی خاک افتاد وای               روی غیرت ازغم تلخ زمانه سرخ شد

جنس عزای فاطمیِّه جنس دیگریست                  قلبی که فاطمی شده    وَالله حیدریست

سینه زن مدینه ی غمهای مادرم                       الگوی ناب سینه زدن یابن العسگریست

درسینه ی سقیفه فقط کینه ریشه داشت        بغض علیُّ وفاطمه اش راهمیشه داشت

کوبید بالگد به در ویک نفر نگفت                  ملعون نزن    وَ مادرما بارشیشه داشت

دشمن شکسته دنده وپهلوی من علی                 وای ازغلاف کینه و بازوی من علی

ملعون مرازمین زد وجانم کشید وبُرد                کوریِّ  اهل فتنه    هیاهوی من علی

خاطرات در و دیوار عذاب آوربود                           مادرم بود ولگد بود وفشار در بود

غنچه ای وانشده دررَحِمَش پرپرشد                   ردِّ خونابه روی میخ در وبستر بود

اشکهایت قاتل زهراست پاکش کن علی              فکربغض مجتبی وقلب چاکش کن علی

جان نثارت ازتوداردخواهشی سردارعشق         نیمه شب دورازنگاه شهرخاکش کن علی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها