تشرّف علامه حلّی خدمت حضرت مهدی(عج)
سه شنبه 5 خرداد 1394 3:28 PM
مرحوم علّامه مجلسی، غوّاص بحار علوم اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، در بحار الانوار، در جلد 53، قضایای متشرّفین به محضر حضرت را نقل میکند و از جمله میفرماید: علّامه حلّی در یکی از سفرها در محضر مبارک و نورانی امام زمان (ع) بودند؛ هر دو سوار بر یک مرکب. علّامه حلّی حضرت را نمیشناسد، تازیانه از دست علّامه حلّی به زمین میافتد، امام زمان (ع) از مرکب به زمین میافتد، امام زمان (ع) از مرکب به زمین میآید، تازیانه را برمیدارد و به دست علّامه حلّی میدهد. در ذهن علّامه حلّی این سوال راالقا و ایجاد میکند که علّامه میپرسد: آیا در این عصر و زمانه ممکن است کسی خدمت امام زمان (ع) برسد؟ حضرت بعد از سوال علّامه حلّی این جواب را میدهد: « چگونه ممکن نیست به محضر امام زمان (ع) رسیدن در حالی که دستش هم اکنون در دست توست». یکمرتبه میبیند امام زمان (ع) از نظرش غایب شد.
پس خود امام زمان (ع) جوابش را میدهد و میفرماید: ممکن است. دلیلش هم این است که الآن دست آقا امام زمان (ع) در دست تو قرار گرفته است. ما نمی توانیم غیبت را به این معنی بگیریم که رابطهی امام زمان (ع) ممکن نیست. صدها حکایت نقل شده است که علمای ما، بزرگان ما، عرفای ما، اولیای ما، عاشقان ما و دلسوختگان ما به محضر مبارک امام زمان (ع) رسیدند، آیا همه این ها دروغ است؟ کسی میتواند بگوید قضایای آیت الله بهاءالدینی، آیتالله بهجت ، علامه حلّی، سیّد بحرالعلوم، سیّد بن طاووسها دروغ است؟
در خدمت حضرت آیت الله بهاءالدینی بودیم.. ایشان مریض بودند. ایشان فرمودند: از همین دالان کوچکی که شما میبینید امام زمان (ع) تشریف آوردند، یک لبخندی به من زدند که من این لبخند را تا کنون از امام زمان (ع) ندیده بودم. بعد از لبخند فرمودند: فلانی! ناراحت نباش، ما هوای تو را داریم. آیا میتوانیم بگوییم اینها دروغ میگویند. نعوذبالله پناه برخدا !
منبع:
کتاب 14 گفتار پیرامون
ارتباط معنوی با حضرت مهدی (عج) نوشته حسین گنجی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست