0

طرز تهیه لپه پلو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه لپه پلو
سه شنبه 7 بهمن 1393  7:25 AM

طرز تهیه لپه پلو

  
مواد لازم :

 برنج                             شش پيمانه

    لپه                              يك و نيم پيمانه

    گوشت گوسفندي                     750 گرم

    پياز                                        يك عدد

    روغن مايع               سه قاشق غذاخوري

    كره                                        50 گرم

    زعفران دم‌كرده            دو قاشق غذاخوري

    نمك، فلفل و زردچوبه            به ميزان لازم


دستور پخت

 گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم.

 سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم.

 لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.

برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.

براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها