خوشمزه تر شدن کوکو سبزی
یک شنبه 5 بهمن 1393 5:00 PM
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک(بر اساس ذائقه ی خود) در مخلوط موادتان استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه و مفیدتر می شود.
کوکو,خوشمزه تر شدن کوکو سبزی,کوکو سبزی,کوکو سبزی در فر,کوکو سبزی خوشمزه,کوکو سبزی با سبزی خشک,کوکو سبزی مجلسی,کوکو سبزی با سیب زمینی,کوکو سبزیجات,کوکو سبزی قالبی,کوکو سبزی به انگلیسی,کوکو سبزی سروش رضایی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری
خوشمزه تر شدن کوکو سبزی:برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود.خوشمزه تر شدن کوکو سبزیراهی برای تشخیص سوسیس تازه:انگشت سبابه را بر روی سوسیس فشار دهید. بعد از برداشتن انگشت اگر بر روی سوسیس جای انگشت نماند، سوسیس تازه است.
خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو:برا ی بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران:برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمک بگیرید:
درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج ، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهدش