کاش کيروش زودتر از اين جوان ها استفاده مي کرد پورحیدری: همدلی بازیکنان بی نظیر بود
شنبه 4 بهمن 1393 9:32 AM
سرمربي تيمملي در بازي هاي آسيايي سال 1998 ادعا مي کند که همدلي بازيکنان فوق العاده بود و تيمملي ميتوانست در بازي با عراق به مرحله بعد صعود کند. |
![]() |
|
||
به گزارش "ورزش سه"، منصور پورحیدری گفت که بازی های جامملتها نشان داد که لیگ ایران آنقدرها هم بد نیست.
همدلی بازیکنان فوق العاده بود از نظر من همدلی بازیکنان فوق العاده بود و من خودم از این تیمملی خیلی خوش آمد. شما دیدید بعد از هر گل بازیکنان نیمکت نشین وسط زمین می آمدند و این چیزی است که کمتر در بازی های تیمملی من دیده بودم. بچه ها از جان مایه گذاشتند شما دیدید که با وجود اینکه ما یک یار کمتر داشتیم تا دقیقه 120 جنگیدیم و دو بار بازی عقب افتاده را جبران کردیم. این چیزی است که خیلی من را خوشحال کرد. هر چند ما نتوانستیم بازی را ببریم ولی ضربات پنالتی همیشه با شانس همراه است و جوان هایی که به تیمملی دعوت شدند، نشان دادند که اوضاع تیم آنقدرها هم بد نیست. مشخص شد لیگمان فوق العاده است پیش از جامملتها خیلی ها می گفتند که ما لیگ خوبی نداریم و این انتقادی بود که همیشه کیروش به ما میکرد. اما همین بازی ها نشان داد که لیگ ما آنقدرها هم بد نیست. من فکر می کنم مربی های جوان در لیگ ما دارند کارهای بزرگی انجام می دهند و حضور بازیکنان جوان در تیمملی این حرف را تایید می کند. کیروش می توانست از جوان ها زود استفاده کند اینکه کیروش در جامملتها از بازیکنان جوان خوبی استفاده کرد، اتفاق مثبتی است ولی من فکر می کنم می شد از این جوان ها زودتر از این ها استفاده کرد. بازیکنانی مثل سردار آزمون، پورعلیگنجی و وریا غفوری نشان دادند که به خوبی آینده های این فوتبال را می سازند. می توانستیم تهاجمی تر بازی کنیم وقتی ما بازیکنانی مثل سردار آزمون داریم که به راحتی می توانند برای ما موقعیت سازی کنند، من نمی دانم چرا ما کمی تهاجمی تر بازی نکردیم. ما در فاز دفاع فوق العاده بودیم ولی در تهاجم آن حفظ توپی که باید را انجام ندادیم و فکر می کنم ابزار خوبی داشتیم که می توانستیم کمی تهاجمی تر بازی کنیم. |