پاسخ به:sayyed13737373 مهمان سوژه هفته
پنج شنبه 9 بهمن 1393 11:22 PM
سؤالات:
1- توی یک خط معرفیش کن.بسیار صبور ،مهربان ودلسوز
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟اخلاقش که محمدیه،نوع برخوردشم عالیه ،انگار به داداشش لطف می کند
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟نام کاربریش هم که در مورد سال تولدش
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟آواتارش هم یعنی زیاد مغرورنشو هرچی بری بالا آخر این نردبان غرور می شکند
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟عالی خیلی سر رشته دارد ،خیلی هم کار راه به اندازهست
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟تاپیک آموزش وبلاگ نویسی به صورت فیلم
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟خیلی ،آخرین بار برنامه ریزی برای درسام بود ،دستش درد نکند
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟نه
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟حس دلسوزانه است
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟------
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.کودتا
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.یکم با مسوولین سایت وواحد فنی رفتاری خوش داشته باشد ،زودی گیوتین به دست نشو
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟آره من مشهد باهاش روبرو شدم
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟افکارش قشنگه ،صحبتاش دوستانه است
15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟مسوول واحد فنی /چون تا حالا شاید عیبش را پیدا کرده
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟روابط عمومی
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ارباب گیوتین
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟عالیه
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟من
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟نمی دونم سکه می انداختیم
21- به قول هایی که میده عمل میکنه؟بله /سرش بره قولش نمیرد
22- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!خاک پاتم جیگر
23- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟به نظر من آمپول هوا
24- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟بیاید باهم به مناظره جناحی بپردازیم .خخخ
25- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟
آره دقت می کند
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...