0

sayyed13737373 مهمان سوژه هفته

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:sayyed13737373 مهمان سوژه هفته
پنج شنبه 9 بهمن 1393  11:22 PM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن.بسیار صبور ،مهربان ودلسوز

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟اخلاقش که محمدیه،نوع برخوردشم عالیه ،انگار به داداشش لطف می کند
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟نام کاربریش هم که در مورد سال تولدش
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟آواتارش هم یعنی زیاد مغرورنشو هرچی بری بالا آخر این نردبان غرور می شکند cheeky
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟عالی خیلی سر رشته دارد ،خیلی هم کار راه به اندازهست
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟تاپیک آموزش وبلاگ نویسی به صورت فیلم
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟خیلی ،آخرین بار برنامه ریزی برای درسام بود ،دستش درد نکند
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟نه
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟
حس دلسوزانه است
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟------
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.
کودتا
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.یکم با مسوولین سایت وواحد فنی رفتاری خوش داشته باشد ،زودی گیوتین به دست نشو

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟آره من مشهد باهاش روبرو شدم

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟افکارش قشنگه ،صحبتاش دوستانه است

15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟مسوول واحد فنی /چون تا حالا شاید عیبش را پیدا کرده

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟روابط عمومی

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ارباب گیوتین

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟عالیه

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟من

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟نمی دونم سکه می انداختیم

21- به قول هایی که میده عمل میکنه؟بله /سرش بره قولش نمیرد

22- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!خاک پاتم جیگر

23- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟به نظر من آمپول هوا

24- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟بیاید باهم به مناظره جناحی بپردازیم .خخخ

25- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ 

آره دقت می کند

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 f3080h517 nazaninfatemeh borkhar khodaeem1 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها