پاسخ به:sayyed13737373 مهمان سوژه هفته
چهارشنبه 8 بهمن 1393 10:13 AM
سؤالات:
1- توی یک خط معرفیش کن. سید حسین میراکبری، همون داداش حسين يا داداش سيد خودم ... بسيار مهربان
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خوب و منطقي
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام کاربریش سيد بودنش رو نشون ميده ( سادات ) و تاكيد كردن به عدد 73 ( سالي كه تجربه اكسيژن اين دنيا رو فهميدن ) خخخخ
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضا كه تايپيست ها ي مورد علاقه و خودشون هست و اون شعر هم كه عاليه فكر كردني هست و اشاره كردند نردباني رو كه محبوب دلها بسازه افتادني و شكستني نيست و همه دلها رو به خودش جذب ميكنه داداش فدايي داري
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ والله من زياد اطلاع ندارم ولي به اتاق چت كمتر سر ميززند و بيشتر دوست داره ماشين پليس سوار بشه چون نامحسوس ميگرده واسه همين ميگم بهش ميگم بيا با هم بريم دَدر نمياد ...خخخخ
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ اووووو ه تا دلت بخواد تايپيست خوب ايجاد كردند ... حالا كدومش رو بگم .... آهان سوژه هفته( تازه گذاشتن و خودشون هم نفر سوم سوژه گذاشتن ...خخخ) *صندلی داغ* مدیر پاسخگو و........
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ اره زياد ... خب دقيقا يادم نيست كدوم پست ولي به سوالات من هر وقت كه ازشون كردم جواب دادن ....
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ اره بابا .... وقتي كه اتاق چت نميان و تو پست هاي مثلا مدير پاسخگو كه من شعر نوشتم واسه دوستان اومدند و گفتن ... كاربران محترم لطفا قوانين پست را رعايت بفرمائيد و ........خخخ ها يه جايي هم دلخور شدم ازشون خواسته بودم بيان فن هاي من رو ببينند نيومدند فكر كردند ميخوام فنون رزمي رو روي ايشون اجرا كنم ..خخخخخ
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ راهنمايي كردن
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ نميدونم ....برخورد نكردم
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. يادم نمياد ولي همون قضيه شوخي و شعر با دوستان و اخطار و...... دادن ايشون و و منم در جواب شوخي و شعر براي خودشون ....خخخخبيچاره ديگه هيچي نگفتم
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. ها به نكته بسيار كليدي اشاره كردين ... چه سوالي !!بَه بَه ... با اون آمپول هواشون كار ندارم چون مامانم گفته به اونا دست نزن خطرناكه ...ولي خيلي ارزو دارم گيوتين خودشون رو يه روز به من قرض بدن ..خخخ
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ نميدونم ...شايد نه
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ با افكارش كه آشنايي ندارم ( بچشون هست ؟؟؟..خخخ) ولي ميدونم كه پرايد را دوست دارند
15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ نميدونم ولي ميدونم هر پستي باشه ميتونند مديريتش كنند
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ چي بگم ... رئيس هيئت اجرايي گروه محبوب دلها با مخلفاتش ...خخخ ميبينيد تو رو خدا تو سايت گفتين ..ببخشيد..!!! واحد گشت نامحسوس با صداي آژير بببوو...ببووو..خخخخ
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آقا سید
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خوبه
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ تو انجمن! نيكي و پرسش ... منظورم اينكه ميدوني و ميپرسي ... كودك درونم كه باهاش خيلي دوسته ...خخخ كس ديگه رو نميدونم
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ اگر به طور منطقي بدون ويراژ دادن و .......سرعت زياد و ..... رانندگي بكنند ايشون و خودم اگه نه خودم ...
21- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ فكر كنم اره
22- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! خودتون رو مي كنيد نفر سوژه سوم هفته ديگه .... آره ... عايا .....خخخ
23- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ هيچ كدوم خودشون دارند ديگه ... ولي از نانچيكوي محبوب دلها ميترسند ...
24- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ نميدونم ...شايد ميخواستم بريم غذاي محلي واويشكا بود فكر كنم اون رو بخريم و بخوريم مهمون من ...
25- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ دآخه اگه دقت نكنه گيوتن يا آمپول هوا رو به خودش ميزنه ....خخخ آره زياد
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون