0

sayyed13737373 مهمان سوژه هفته

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:sayyed13737373 مهمان سوژه هفته
شنبه 4 بهمن 1393  1:12 PM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن. چه کار سختی cheeky جوانی رعنا با قد و وزنی رعناتر و ابروانی شمشیری !!

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ عالی همی اخلاقش موره کوشته wink
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟
خوب نام کاربریش روشِ سید .فقط نمیدونم اون عدد طولانی چیه ؟ کد ملیشه یا شماره تلفن ........
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟
هر دوش قشنگه مثل فشنگه
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ قبلا بهتر بود ولی چند وقته کم پیدا شده
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ یادم نمییه
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ آره یه سری میخواستم زنگ خونه مردم رو بزنم فرار کنم قدم نمیرسید اومد برام زنگو زد کمکاش بیشتر وبلاگیه
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ آره الان ازش دلخوره . چند وقتیه به من توجه نمیکنه
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ خوش اخلاقه
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ خشنه همش گیوتین دستشه
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. خاطره تو مشهد دارم روزی که با فرزاد رفتیم حرم برای دیدنش
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. گیوتین رو بزار کنار مشکل رو با مذاکره حل کن

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ آره بابا

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ صحبتاش خیلی به دل میشینه cheeky امیدوارم افکارش شیطانی نباشه wink

15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ روابط عمومی

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ مسئول واریز جوایز نقدی

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آتیش پاره cool

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خیلی خوبه همه رو به آرامش دعوت میکنه

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ محسن خدائی 14 ساله از مشهد. گفته به کسی نگم

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ اون چون میخوام بشینم کنارش یه دل سیر نگاش کنم

21- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ یه بار به من قول ازدواج داد نه ببخشید خاطره ها قاطی شد   به من تا حالا قول نداده شاید هم داده من یادم نیست .

22- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! سید این چه کاری بود کردی من که کلوچه ازت نخواستم برام فرستادی

23- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از خدا

24- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ یه بار دیدمش خواسته ای ازش نداشتم

25- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟  بله

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 ali_kamali sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh zare58 namebaran shayesteh2000 tahmores mammads2 f3080h517 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها