پاسخ به:sayyed13737373 مهمان سوژه هفته
شنبه 4 بهمن 1393 8:50 AM
سلام بر آقا سید بزرگوار.
سؤالات:
1- توی یک خط معرفیش کن. سید حسین میراکبری، همه فن حریف انجمن، مشکل گشای کاربران.
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خیلی منطقی و در کمال آرامش،البته در بعضی مواقع همراه با گیوتین
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام کاربریشون سادات بودنش رو نشون میده و سال تولدشون. (همراه با تاکید بر روی عدد 73)
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضاشون قابل تامله. البته تاپیک هایی هم در امضاشون هست که براشون مهمند.
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ خیلی خوب بود قبلنا. یعنی بیشتر وقت داشتند پست بزنند. الان رفتارشون بیشتر به مدیران میخوره. اون از نوع مدیران ناظر. شدیدا به گشت نامحسوس بودن علاقه پیدا کردند.
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ تاپیک زیاد داشتند که من به عنوان بهترین می تونم ازش یاد کند. صندلی داغ، سوژه هفته، مدیر پاسخگو و جدیدا کمپین عشاق محمد (ص)
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ زیاد زیاد! از همه نوع، رفتاری، گفتاری، عقیدتی ، حرفه ای، ترجمه قالب. گفتم که همه فن حریفند.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ بله. معمولا وقتی دیر به دیر به اتاق چت میان و فقط نظارت می کنند. یا اینکه اصلا در انجمن پست نمی زنند و گهگاه تشکر می کنند.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ مطالبی که آموختند بی هیچ منتی در اختیار دیگران قرار میدن.
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ گاهی بدتر از من! از کوره در میرن.
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. دقیقا در ماه رمضان! روز قبل از حضور آقای کیانی در اتاق چت! بعد از صحبت آجی نازنین در اتاق چت در موردشون پایین پست آجی نازنین تشکر زدند و آجی همون روز درس شجاعتش رو پاس کرد.
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. گیوتین و آمپول هوا رو بذارن کنار، در کنار زاینده روز با واحد فنی قدمی بزنند.
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ احتمالا! عکسشون رو دیدم. البته از راه دور گرفتند و خیلی نمیشه تشخیص داد.
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ تا اونجایی که صحبتهاشون رو دنبال کردم شدیدا شدیدا مخالف داعش هستند. پراید رو هم خیلی دوست دارند.
15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ چون همه فن حریفن همه جا از پس مسئولیت هایی که بهشون محول میشه برمیان
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟(با کسب اجازه از مسئولین مربوطه)قبلنا مسئول راسخون بلاگ ، الان گشت نامحسوس و واحد نظارت. کلا آدم موفقی هستند ایشون
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آقا سید
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ اگه برخوردی داشته باشند و حرفی بزنن خوبه. جدیدا مثل مدیران بالادست با کاربرا صحبت می کنند. رفت و آمدشون هم مدیرانه شده
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ تو انجمن! حاج آقا منتظمی
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ ایشون ولی اول میپرسم گواهینامه دارن یا نه!
21- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تقریبا ! گاهی سرشون شلوغه نمی رسن عمل کنن. برای همین اصلا قول نمیدن.
22- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! آقا سید فیلم های آموزشی جدید خیلی مفید بود
23- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ هیچ کدوم. خودشون همه رو با همین دوتا تهدید می کنن. تقریبا میشه گفت از هیچی نمی ترسه. اگه راه داشت الان میرفت عراق با داعش می جنگید. داعش از این دو بدتره.
24- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ گیوتینشون رو به من قرض بدن. پی نوشت: ازشون میخوام برام صلوات بفرستن.
25- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ من خودم خیلی دقت نکردم که ایشون دقت می کنند یا نه! این رو باید اونهایی که دقت می کنند که ایشون دقت می کنند یا نه جواب بدن. البته اگه کسی باشه که دقت کنه!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش