0

مسوول بسیج ورزشکاران بانوان کشور: باید هویت اسلامی ورزش‌مان‎ را بیشتر کنیم

rezahaghighi97
rezahaghighi97
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1980

مسوول بسیج ورزشکاران بانوان کشور: باید هویت اسلامی ورزش‌مان‎ را بیشتر کنیم
شنبه 4 بهمن 1393  1:18 AM

مسوول بسیج ورزشکاران بانوان کشور گفت: باید به یکدیگر در عرصه های فرهنگی کمک کنیم تا به ورزش مان هویت اسلامی دهیم.

طاهره علی‎آبادی در اولین دوره توانمندسازی سرپرستان تیم های ملی بانوان که به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: روز چهارشنبه 1 بهمن همراه با ورزشکاران در خدمت رهبر بودیم که ایشان به بخش بانوان تاکید داشتند که این موضوع واقعا مسوولیت ما را سنگین می کند.

وی ادامه داد: من خودم یک ورزشکار، مربی و سرپرست بودم و به نظرم سخت ترین کار، سرپرستی است؛ چرا که مربی دغدغه فنی ورزشکار را دارد و به سایر مسایل ورزشکار کاری ندارد ولی سرپرستان دغدغه های دیگری هم دارند و مسوولیت تمام جزییات ورزشکار را بر عهده دارند.

مسوول بسیج ورزشکاران بانوان کشور خطاب به سرپرستان تیم های ورزشی بانوان گفت: مسوولیت شما از هر نظر خطیر است و مسوولیت دین، دنیا و آخرت ورزشکاران هم در دست شما است. شما می‌توانید یک ورزشکار را به اوج برسانید و به بالا ببرید تا مقام کسب کند که این مدال فقط مال خود ورزشکار نیست و در این راستا یک گروه کار می‌کنند که گمنام هستند و آرامش و آسایش را برای ورزشکار فراهم می‌کنند تا مدال بگیرد. پس ورزشکار نمی‌تواند به تنهایی این کار را انجام دهد، بلکه این کمک شما سرپرستان است که باعث کسب افتخارات می شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعامل بسیار خوبی بین بسیج ورزشکاران، وزارت ورزش و جوانان، خانم شهریان و ادارات کل ورزش و جوانان استان ها وجود دارد. وزارت ورزش و جوانان و بسیج ورزشکاران دوش به دوش هم هستند.

علی‌آبادی افزود: باید به یکدیگر در عرصه های فرهنگی کمک کنیم تا به ورزش‌مان هویت اسلامی بدهیم. البته این موضوع وجود دارد ولی آنچه جامعه ورزشی اسلامی توقع دارد این است که ما بیشتر از این اسلامی باشیم و ان شاالله خودمان و ورزشکارانی را که به دست ما سپرده‌اند به مراحل عالی برسانیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها