0

وبلاگ "حسین مظلوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:وبلاگ "حسین مظلوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
یک شنبه 5 بهمن 1393  8:45 AM

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم آقا یحیی؛

وبلاگِ خوب، کامل، ساده و بی آلایشی داری. و ما شاء الله، اهل وبلاگ و وبلاگ نویسی هستی، خلاصه این کاره ای(البته خیالت راحت داداش...مواظبم ریا نشه!!!!!!!cheeky)

ولی چند نکته:

1- به نظر من فونت مطالبت خوبه(البته توی فایر فاکس خیلی ریز و کمرنگ نشون میده، نمیدونم چرا؟؟!!! اما توی کروم خیلی خوبه). ولی متون رو هم بهتره justify کنی.

2- عنوان قسمت "نویسندگان" رو به "نویسنده" تغییر بده. همچنین، زیر اسمت دو تا نمیدونم چیه، عکسه، شکلکهcheeky، که لود نمیشه و بهتره برداشته بشه.

3- خودم به شخصه، از آهنگ و صوت وبلاگ خوشم نمیاد!!!!(منظورم صوت وبلاگِ شما نیستا، کلّی میگم).  قبلاً هم گفتم، تا آدم وارد وبلاگ میشه، از ترس یک متر میپره هوا!!! البته اگه این نوای وبلاگ، خودکار نباشه، خوبه.

باز هم از زحماتت که بابت وبلاگ کشیدی، سپاسگزاریم. بهتره کار ارزشمندت رو ادامه بدی. متوقف نشو داداش! وبلاگت رو آپدیت کن.

موفق و سرزنده و سلامت باشی.

الله نگهدارت.

سلامم به به برادر عزیزمون

چون خودم هم از کروم استفاده میکنم به خاطر همین برا این کنترل میکنم ولی همون طور که میدونی کروم و فایرفاکس استانداردهای متفاوتی دارن واگه بازم وقت کنم با کد استادند سازی میکنم

ترس چیه ناسلامتی تو ... سالته wink واقعیتشو بخای منم از صوت در وبلاگ خوشم نمیاد چون اگه دو تا تب باز کنی هر دوش میخونه ولی چون این در مورد آقامون بود دوس داشتم تحمل کنم ولی بخونه دلم هوایی بشه

اون عکسهایی هم که لود نمیشدن به خاطر منحل شدن هاستم بود که پایین یحیی طاهرزاده نشون داده نمیشد که اصلاح گردید

این همه تعریف کردی داداش ریا میشه ها angel

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
zare58 rasekhoon_weblog omiddeymi1368 ria1365 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها