کلاس اموزش برنامه نویسی اندروید(دوره اول)
پنج شنبه 2 بهمن 1393 2:30 AM
بنام خدا
مقدمه و توافق نامه:
♦ در این مجموعه آموزش، قصد دارم تا آنجا که امکان دارد، تجربیات اندکم در برنامه نویسی اندروید را، در اختیار علاقه مندان قرار دهم. با توجه به اینکه هدف از ارائه این مجموعه، نشان دادن مسیر مناسب جهت پیشروی در برنامه نویسی اندروید است، به موضوعات کلیشه ای و تعاریف تئوری کمتر توجه خواهد شد و بیشتر بار عملی موضوعات مطروحه مد نظر قرار خواهد گرفت.
♦ از آنجاییکه در زمان اندکی که در طول هفته دست می دهد، فرصتی برای نوشتن این سری آموزشها دارم، نواقص متعددی مشاهده خواهد شد و خوشحال خواهم شد که نواقص را از طریق ایمیل به من ارسال نمائید.
♦ در مورد ارسال نظرات خواهشمندم که از نوشتن نظرات جنجال برانگیز و جوساز جداً خودداری فرمائید. دوستانی که این مباحث برایشان جالب نیست یا احساسی خوبی از خواندن مطالب ندارند، لطفاً به این مطلب مراجعه نکنند تا باعث رنجش خود و سایرین نگردند.
♦ از آنجایی که حداقل انتظار از سطح علمی مخاطبان این مجموعه، برنامه نویسان متوسط حداقل آشنا به یکی از زبانهای شیء گرایی هستند، لذا خواهشمندم در صورتیکه مطلبی سنگینتر از دانش فعلی شما بود، با مطالعه مراجع و منابع نامبرده شده، سعی در افزایش دانش فنی خود نموده و از مطرح کردن سئوالات قابل مطالعه از اینترنت یا کتب تا جای ممکن پرهیز کنید.
♦ مسلم است که برنامه نویسی اندروید، فقط با مطالعه این مطالب ممکن نخواهد بود و به مطالعه آزاد و گسترده خود شما نیازمند است. همینطور علاقه، انگیزه، پشتکار و سرعت عمل می تواند مسیر را برای شما شیرینتر و ساده تر کند. صرف زمان حدود 6 ساعت در روز برای علاقه مندان توصیه می شود و در شرایطی وقت آزاد دارید، مطالعه و تمرین حتی تا 13 ساعت در طول شبانه روز ممکن خواهد بود ( البته کم کم باید به ذهن و بدن خود عادت بدهید و یکباره ساعت کار خود را افزایش ندهید ).
♦ همیشه به این موضوع توجه داشته باشید که تلاش هوشمندانه در زمان کوتاه بسیار بسیار مفیدتر از تلاش کورکورانه در زمان طولانیست. لذا مسیر حرکت خود را صحیح و بدون شتابزدگی انتخاب نمایید.
♦ این مطالب برای نویسنده مطلب محفوظ بوده. عدم رعایت حقوق نویسنده، خلاف اصول اخلاقی و حرفه ای می باشد.
دوستانی که در دریافت برنامه ها مشکل دارند اطلاع دهند تا لینک اضافی برای دانلود قرار بگیرد
از توجه شما به نکات فوق سپاسگزارم
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning