پاسخ به:نظر شما درباره ایجاد مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"
سه شنبه 30 دی 1393 10:34 PM
با عرض سلام و ادب خدمت شما؛
از ایده بسیار عالیتون تشکّر ویژه دارم. خععععلی خوشم اومد!
1- به نظرم این مجلّه، "ماهانه" باشه با حجم کم خیلی بهتره. اگه فصلی باشه، احتمال داره حجم مجلّه زیاد باشه و حوصله نکنیم همش رو بخونیم و یه جورایی خسته کننده باشه. خودم به شخصه روی این مورد حسّاس نیستم.
2- این مواردی که گفتین، حتماً باید باشه و خیلی هم عالی. موارد دیگه: نکات و ترفندهای وبلاگ نویسی، مطالب دیگری که به وبلاگ نویسی مرتبط نیست هم میتونه به صورت کوتاه و مختصر اضافه بشه(مثلاً معرّفی سایر تالارها)، طرح زیر ذرّه بین میتونه اونجا هم منعکس باشه.
3- طبق معمول، توصیه همیشگیم: سعی کنید نکات املایی و نگارشی رو حتماً رعایت کنید.(من خودمو کشتم از بس، همه جا اینو نوشتم!!!)، ظاهر شیک و خوشگلی داشته باشه، مطالبِ زیاد و خسته کننده و طولانیای نداشته باشه، مداومت هم داشته باشه(یعنی پس از مدّتی قطع نشه).
فعلاً همینا رو داشته باشید، اگه چیزی دیگه به ذهنم رسید، باز مزاحمتون میشم!
پیش پیش از زحمات شما ممنون و سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیّت و سربلندی دارم.
سپاسگزارم بی نهایت که نظر خود را به ما اعلام نمودید ،لذا سعی می کنیم این طرح مثل کتابچه های راسخونی متوقف نشود وادامه داشته باشد همچین اگر دوستان نظرات خود را اعلام کنند ممکنه همین اسفند ماه اولین مجله اینترنتی "راسخون بلاگ "منتشر شود /نگران غلط املایی و... نباشد چون این طرح را کاملا با مسوول راسخون بلاگ وبا روابط عمومی دنبال می کنیم یعنی ویرایش کلی متن توسط مسوول نگارش راسخون انجام می شود .همچین گرافیک مجله را هم سعی می کنیم توسط واحد گرافیک انجام گیرد /من خودم می دانم که این طرح بسیار جالبی می تواند باشد /بسیار سپاسگزارم که در نظر سنجی ما شرکت کردید
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...