0

rasekhoon_m مهمان سوژه هفته

amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

پاسخ به:rasekhoon_m مهمان سوژه هفته
شنبه 27 دی 1393  9:13 PM

سلام.

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن. یک جوان رعنا و دوست داشتنی و خوش اخلاق و سخت کوش.

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ اخلاق خوبی دارند و برخوردشان با دیگران بسیار خوب است.
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ برازنده ی مدیریت و مسئولتشان در روابط عمومی راسخون است.
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ مانند سایر مسئولین امضا و آواتار ایشان مرتبط با کارشان است و ظاهراً توسط گرافیست های ماهر راسخون طراحی شده است!
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟ ایشان بسیار فعال و سخت کوش اند.حتی ایشان به خاطر سایت چند شب تا دیر وقت مشغول رسیدگی به امورات سایت بودند.
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ همه ی تاپیک های ایشان عالی و هدفمند هستند و انتخاب بهترین تاپیک کار سختی است.
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ بله؛ در خیلی از موارد اعم از رفع مشکل قطعی سایت.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ خیر؛ از ایشان دلخور نشده ام.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ برخورد خوب با ارباب رجوع و سخت کوشی ایشان.
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ من از ایشان خصوصیت بدی ندیده ام.
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. اینکه با داداش حسین رفته بودیم راسخون و ایشان را وزیر جنگ خطاب می کردیم و مثل اینکه خوششون نیامد. شانس آوردیم زنده به خانه برگشتیم! خخخ
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو. فقط سایت جدید را سریع تر راه اندازی کنند.

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ صد در صد. بنده چند بار ایشان را از نزدیک دیده ام.

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ بیشتر صحبت های ایشان جدی است و گاهی موارد فکر می کنی شوخی میکنند ولی اینطور نیست.

15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ همان تالار روابط عمومی برازنده ی ایشان است.

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ نظری ندارم.

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ وزیر جنگ

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ ایشان برخورد خوبی با کاربران سایت دارند.

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ آقای نجاران

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ من که رانندگی بلد نیستم. ترجیح می دادم ایشان رانندگی کنند.

21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟ مگه من قاضیم؟؟؟؟ خخخخخ

22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟ بله.

23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟ نمی دونم؛ فکر نکنم خخخخ

24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟ ایشان بیشتر جواب پیگیری کار را می دهند و می گویند که این مشکل را با مسئولین مربوطه در جریان گذاشته اند.

25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تاحالا قولی به من نداده.

26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟ چون بعضیاااااااااااااااااا برایش نقشه ی شوم کشیده اند خخخخ

27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! چرا شرمندش کنم؟؟؟؟ چه کاری بدی خخخخخ

28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ در واقع بیشتر از خدا می ترسه و در درجات در درجات بسیار پایین تر ترور های داداش سید. خخخخخ

29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟ من که ایشان را بسیار دیدم ولی یکی از خواسته هایم آمدن به مدرسه مان جهت تبلیغات سایت بود.

30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ بله.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 ali_kamali rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar f3080h517 amirali123 nazaninfatemeh tahmores liasam ria1365 mammads2 zare58 alirezaHmzezadh shayesteh2000 shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها