0

rasekhoon_m مهمان سوژه هفته

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:rasekhoon_m مهمان سوژه هفته
شنبه 27 دی 1393  10:09 AM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن. آقای کیانی مسئول روابط عمومی راسخون

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ راستش رو بخواین اوایل چون شناختی ازشون نداشتم فکر می کردم بی نهایت بداخلاق و خشن تشریف دارند. ولی خب کم کم نظرم عوض شد. الان خوش اخلاقند. برخوردشون هم خوبه. 
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟
قبلا توضیح داده بودندا. راسخونش که مشخصه. فلسفه قرار دادن m رو فراموش کردم.
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضا که معرف مسئولیتشو هست. آواتار هم بهشون قالب کردند. فکر نمی کنم خودشون انتخاب کرده باشن. پشت به مانیتور همش دارن با تلفن حرف می زنن. 
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟ خیلی خوب. آماده به خدمت
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی 
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ زیاد. در امور انجمن، برگزار جشن در اتاق چت، جوایز، و .... 
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ زیاد، دقیقا هر دفعه که یادشون میره به اتاق چت سر بزنن.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ -----
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ -----
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. دیگه معروف شده خاطره شب های ماه رمضان. توطئه، کودتا؛ 
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو.  
در تاپیک هایی که کاربران ارسال می کنند علاوه بر تشکر، پست بزنند و بیشتر همراهی کنند.  مهم نیست چه نوع تاپیکی باشه، مهم حضورشون همراه با کاربران در انجمن هست. 

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ بله. حتما

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ -----

15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ همه تالارها، بخاطر موفقیت در وظایف کوچیک الان به موقعیت کنونی رسیدند. 

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ گشت نامحسوس

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ روابط عمومی؛ آقای کیانی

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ در کل همه مسئولین سایت با آرامش و دعوت به آرامش پاسخ کاربران رو میدن. 

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ حاج آقا و آقای نجاران. شاید هم واحد فنی. کلا فکر می کنم رابطه صمیمی بین مسئولین موسسه برقراره. بیشتر با هم رفیقند تا همکار

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ اگه گواهینامه داشته باشند ایشون.

21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟ به طور تقریبی 1 درصد

22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟ بله. تقریبا در حد خیلی خیلی خوب

23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟ خیلی از موارد رو خیلی زود عمل می کنند. چند ماهی هست به دلیل راه اندازی سایت جدید به درخواست ها گوش نمیدن و تغییر غیر ضروری اعمال نمی کنند.  

24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟ به نظرم در ارورهای سایت، فقط یک فرد یا یک شخص مسئول نیست. گاهی ایراد از سرچشمه سایت، یعنی سرور هست که نه دست روابط عمومی هست و نه دست واحد فنی. جوابهاشون هم یه در میون قانع کننده هست.  

25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تا اونجایی که یادم میاد بله. مخصوصا قول هایی که در مورد جوایز اتاق چت دادند رو عمل کردند و همین جا ازشون تشکر می کنم.

26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟ شاید به دلیل اینکه در حال حاضر در روابط عمومی پاسخ گوی نیاز و اعتراض کاربران هستند  دلیلی نمی بینند. 

27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! من فقط بلدم تحریم کنم. 

28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از هیچ کدوم

29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟  اینکه یه کم نسبت به واحد فنی سخت گیر تر عمل کنند. زیادی بهشون فرصت دادند. شاید هم ازشون می خواستم حقوق این بار مدیران برتر رو ندن، در عوض یه نیروی کمکی برای واحد فنی استخدام کنند تا سایت جدید زودتر به مرحله اجرا برسه.

30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ -------

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar ali_kamali f3080h517 namebaran zare58 omiddeymi1368 hossein201273 mohsen_alavi nazaninfatemeh sayyed13737373 ria1365 nargesi amirali123 shayesteh2000 tahmores liasam mammads2 shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها